Tesla lataus

Lataaminen | Tesla Suomi

Teslan Wall Connectorit, Destination Charging -latausasemat ja Supercharger-latausasemat takaavat, että ajoneuvosi akussa on virtaa aina ja kaikkialla.

Latausohjeet – Tesla

Latausohjeet

Voit estää tämän käyttämällä lataus- tai ilmastointinäytön Ajasta-toimintoa, jonka avulla voit asettaa lähtöajan ja esilämmittää auton (katso Ajastettu …

Tässä osiossa kerrotaan, miten auto ladataan ja miten ajastettua latausta käytetään.

Auton lataus – Tesla Club Finland

Lataus kotona. Perusajatus sähköautoilussa on, että auto ladataan yön aikana kotona täyteen. Näin aamulla liikkeelle lähdettäessä on mahdollista hoitaa …

Tesla Model 3 Mid Range tekniset tiedot – Autotalo Ampeeri

Autotalo Ampeeri – Sähköautojen tekniset tiedot

Säädä latausasetuksia ja laske kuinka kauan Tesla Model 3 Mid Range lataaminen kestää ja paljonko lataus lisää kantamaa.

Jokamies opastaa: Teslan lataaminen – Tyyliniekka

26.7.2018 — Asemien välit ovat tyypillisesti 150 km (kuten Helsinki-Oulu välillä), joten 15-25 minuutin lataus riittää. Vaihtoehtoisesti voi skipata joka …

Supercharger, Destination Charger, Type2, CCS vai CHAdeMO? Ei hätää, Teslan lataaminen on helppoa tämän jutun ohjeiden avulla.

Teslan lataaminen osa 1: hidaslataus – Tyyliniekka

23.1.2021 — Model 3 ja Model Y sisältävät aina 11 kW tehoisen sisäisen laturin. Long Range mallin akku täyttyy silläkin 8 tunnissa, joten teho on riittävä.

Teslan lataaminen on helppoa liitinpaljoudesta huolimatta. Tässä artikkelissa tutustutaan Teslan lataamiseen Type2-laturilla.

Näillä Supercharger-asemilla voit ladata muitakin kuin Tesloja

Näillä Supercharger-asemilla voit ladata muitakin kuin Tesloja – MTVuutiset.fi

17.6.2022 — Teslan Superchargerilla lataavan ei-teslailijan on ladattava puhelimeensa Teslan mobiilisovellus, jonka kautta lataustapahtumaa hallitaan.

Teslalla on Suomessa kesän lopuksi kahdeksan kaikille sähköautoille avointa Supercharger-pikalaturia.

Keywords: tesla lataus, tesla lataaminen