Sulo karhu mies

Kuusamon karhumies Sulo Karjalainen kärsi kirvelevän …

Kuusamon karhumies Sulo Karjalaiselle tappio oikeuskiistassa ex-työkaverin kanssa – Kotimaa – Ilta-Sanomat

17.4.2022 — Kuusamon suurpetokeskuksen johtaja, karhumies Sulo Karjalainen, 81, vastasi puhelimeen lauantai-iltana Kuusamon terveyskeskuksesta.

Sulo Karjalainen oli menestynyt vaatimuksineen Oulun käräjäoikeudessa, mutta Rovaniemen hovioikeus totesi, että Karjalaisen nostama kanne on jätettävä tutkimatta.

Sulo Karjalainen toipuu painista 300-kiloisen Tara-karhun …

Sulo Karjalainen toipuu painista 300-kiloisen Tara-karhun kanssa – Oulun seutu – Ilta-Sanomat

12.4.2022 — Poliisi lopetti Sulo Karjalaisen kimppuun hyökänneen Tara-karhun. … Tunnettu karhumies, Kuusamon suurpetokeskuksen toimitusjohtaja Sulo …

Kuusamon suurpetokeskuksen johtaja, karhumies Sulo Karjalainen on pian pääsemässä kotiin parantelemaan Tara-karhun hyökkäyksestä syntyneitä haavoja.

Tara-karhu hyökkäsi Sulo Karjalaisen kimppuun ja kuoli …

Karhu hyökkäsi karhumies Sulo Karjalaisen kimppuun, eläin lopetettiin – nyt puhuu Karjalaisen oikeana kätenä tunnettu mies – MTVuutiset.fi

Toinen Kuusamon suurpetokeskuksesta karanneista karhuista hyökkäsi eläintarhan johtajan Sulo Karjalaisen kimppuun.

Sulo Karjalainen Tara-karhun yllätyshyökkäyksestä – Iltalehti

Iltalehti

Karhu puri Sulo Karjalaista takamuksesta, nyt … – YLE

Karhu puri Sulo Karjalaista takamuksesta, nyt tiedetään, miten Tara pääsi karkuun – näin tapahtumat Kuusamon karhutarhalla etenivät

Tara-karhu pääsi karkuun häkistään Kuusamon suurpetokeskuksessa. Karhu kaatoi isäntänsä Sulo Karjalaisen maahan ja raapi niskasta. Vammat eivät onneksi ole hengenvaarallisia.

Karhu hyökkäsi Kuusamon suurpetokeskuksen pitäjän …

Karhu hyökkäsi Kuusamon suurpetokeskuksen pitäjän Sulo Karjalaisen kimppuun | Yle Uutiset

Poliisi lopetti Sulo Karjalaisen kimppuun hyökänneen Tara-karhun. Karjalainen selvisi tilanteesta lievillä, mutta sairaalahoitoa vaativilla vammoilla.

Tästä syystä karhumies Sulo Karjalaisella ei ole puolisoa

Tästä syystä karhumies Sulo Karjalaisella ei ole puolisoa – Seura.fi

Miksi Sulo Karjalaisella ei ole puolisoa tai perhettä? Karhumies Sulo Karjalainen kertoo katuvansa sitä, ettei koskaan perustanut omaa perhettä.

Tara-karhu hyökkäsi Sulo Karjalaisen kimppuun tiistaina

Tara-karhu hyökkäsi Sulo Karjalaisen kimppuun tiistaina – legendaarinen karhumies kertoo, miten nopea oivallus pelasti hänet pedon kynsistä – Kotimaa | HS.fi

Sulo Karjalaisen mukaan Tara oli aina ilkeäluontoinen karhu, joka tahtoi tehdä kiusaa niin omalle äidilleen kuin muillekin karhuille.

Keywords: sulo karhu mies