Sterilisaatio mies

Miehen sterilisaatio eli vasektomia – Mehiläinen

Miehen sterilisaatio eli vasektomia | Mehiläinen

6.9.2022 — Miehen sterilisaatio tehdään polikliinisesti paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen tarkoituksena on estää siittiöiden pääsy siemennesteeseen.

Vasektomia eli miehen sterilisaatio on erittäin luotettava ehkäisykeino, ja se toteutetaan turvallisella leikkauksella, jossa katkaistaan miehen siemenjohtimet.

Sterilisaatio – Terveyskirjasto

Miehen sterilisaatio eli vasektomia on pysyvä kirurginen ehkäisymenetelmä. Siemenjohtimet, jotka kuljettavat siittiöitä kiveksistä penikseen siemensyöksyn …

Miehen sterilisaatio – EHKÄISYNETTI

Miehen sterilisaatio – #EHKÄISYNETTI

Vasektomia eli miehen sterilisaatio on kirurginen, paikallispuudutuksessa tehtävä toimenpide, jossa miehen siemenjohtimet katkaistaan.

Miehen sterilisaatio eli vasektomia on pysyvä ehkäisymenetelmä, jolla aiheutetaan miehelle pysyvä hedelmättömyys. On tärkeää, että toimenpiteestä saadaan kaikki tieto ennen päätöksen tekoa. Lue lisää.

Miehen sterilisaatio eli vasektomia – Terveystalo

Vasektomia eli miehen sterilisaatio | Terveystalo

Miehen sterilisaatio katsotaan pysyväksi ehkäisymenetelmäksi. Alle 1 % sterilisaation läpikäyneistä miehistä haluaa kuitenkin toimenpiteen purkamista.

Vasektomia on paikallispuudutuksessa tehtävä toimenpide, jossa siemenjohtimet katkaistaan. Vasektomialla tähdätään pysyvään raskaudenehkäisyyn.

Miehen sterilisaation purkaminen – Lääkärikeskus Aava

28.12.2007 — Miehen siemenjohtimien katkaisu eli vasektomia tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Vasektomioita tehdään julkisten sairaaloiden kirurgian …

Sterilisaatio ei ole kaikille miehille ongelmaton toimenpide

Sterilisaatio ei ole kaikille miehille ongelmaton toimenpide – perheenisä kärsi kovista kivuista puolitoista vuotta

Miehen sterilisaatio eli vasektomia on suoritettu ehkä noin 50 miljoonalle miehelle. Suomessa sterilisaatio suoritetaan kymmenen kertaa useammin naiselle kuin …

Sterilisaation haitat tunnistetaan Suomessa huonosti. Pitkittynyt kipu voi haitata arjessa tai estää seksin.

Vasektomia eli miehen sterilisaatio | Tohtorille.fi

Vasektomia, eli miehen sterilisaatio, on erittäin luotettava, pysyvä ehkäisykeino. Lue lisää vasektomiasta.

Miehen sterilisaatio – Hyvä Terveys

Miehen sterilisaatio | Hyvä Terveys

Sterilisaatio on tarkoitettu lopulliseksi ehkäisyratkaisuksi. Se on ainoa ehkäisymenetelmä, jonka saamista säädellään lailla. Sterilisaatio voidaan tehdä, jos on täyttänyt 30 vuotta, perheessä on kolme alaikäistä lasta, mahdollinen raskaus olisi vaaraksi naisen terveydelle, muunlainen ehkäisy ei …

Sterilisaation valintaperusteet – Duodecim-lehti

Keywords: sterilisaatio mies