Opas Clas Ohlsonin ja Karisman ostoksille Lahdessa

Tämä opas tarjoaa hyödyllistä tietoa Clas Ohlsonin ja Karisman ostosmahdollisuuksista Lahdessa. Clas Ohlson ja Karisma ovat molemmat suosittuja kauppakeskuksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita eri kategorioista.

Clas Ohlson

Clas Ohlson on suosittu rautakauppa, joka sijaitsee Lahden Karismassa. Kauppa tarjoaa laajaa valikoimaa kodin ja vapaa-ajan tuotteita, kuten työkaluja, kodinkoneita, valaisimia ja elektroniikkaa. Clas Ohlsonin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja edullisista hinnoista.

Sijainti

Clas Ohlson Lahti sijaitsee Karisman kauppakeskuksessa, osoitteessa Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti. Kauppakeskus Karisma on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä.

Ostoskokemus

Clas Ohlsonin myymälä Lahdessa on tilava ja siisti. Myymälässä on selkeät tuoteryhmät ja hyvin järjestetty hyllytila, mikä helpottaa tuotteiden löytämistä. Ystävällinen henkilökunta palvelee ja antaa tarvittaessa asiantuntevia neuvoja.

Karisma

Karisma on suuri kauppakeskus Lahdessa, jossa on monia eri liikkeitä ja palveluita. Kauppakeskus tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia kaikenikäisille. Clas Ohlsonin lisäksi Karismassa on muitakin suosittuja liikkeitä kuten vaatekauppoja, elektroniikan myymälöitä ja ravintoloita.

Sijainti

Karisma sijaitsee osoitteessa Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti. Kauppakeskus on keskeisellä paikalla ja helppo löytää sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä.

Muut liikkeet ja palvelut

Karismassa on useita eri liikkeitä ja palveluita. Voit löytää sieltä muun muassa vaatekauppoja, elektroniikan myymälöitä, kosmetiikkaliikkeitä, kirjakaupan ja ruokakaupan. Lisäksi Karismassa on monipuolisia ruokailumahdollisuuksia, kuten ravintoloita ja kahviloita.

Rautakauppa Lahti

Clas Ohlsonin lisäksi Lahti tarjoaa myös muita rautakauppoja, jotka voivat olla hyvä vaihtoehto, jos etsit tiettyä tuotetta tai haluat vertailla hintoja. Lahti on täynnä erilaisia rautakauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita rakentamiseen, remontointiin ja puutarhaan liittyen.

Muita rautakauppoja Lahdessa

  1. Bauhaus Lahti: Valtava rautakauppa, joka tarjoaa kaikkea rakentamiseen ja remontointiin liittyvää.
  2. Stark Lahti: Laaja valikoima työkaluja ja tarvikkeita erilaisiin projekteihin.
  3. K-Rauta Laune: Rautakauppa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman rakentamisen ja puutarhan tuotteita.

Vinkkejä ostoksille

Ennen ostoksille lähtemistä, kannattaa tehdä lista tarvittavista tuotteista. Tämä auttaa sinua pysymään budjetissa ja välttämään turhia ostoksia. Lisäksi vertaile hintoja eri kaupoissa ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Muista myös tarkistaa tämänhetkiset tarjoukset ja tarjoukset lehtisistä tai kauppojen verkkosivuilta.

Yhteenveto

Lahdessa on useita hyviä vaihtoehtoja ostoksille, kuten Clas Ohlson ja Karisma. Clas Ohlson tarjoaa laajan valikoiman kodin ja vapaa-ajan tuotteita edullisiin hintoihin. Karisma taas on monipuolinen kauppakeskus, jossa on erilaisia liikkeitä ja palveluita. Lisäksi Lahti tarjoaa muitakin rautakauppoja, joissa voit tehdä tarvittavia hankintoja. Muista suunnitella ostokset etukäteen ja vertailla hintoja, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen ostoksille Lahdessa.

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä liikkeet sijaitsevat Karisma-kauppakeskuksessa?

Karismassa on useita eri liikkeitä, mukaan lukien Clas Ohlson.

Mitä tuotteita Clas Ohlson myy?

Clas Ohlson myy laajan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten kodintarvikkeita, elektroniikkaa, työkaluja ja puutarhatarvikkeita.

Mikä on Clas Ohlsonin osoite Lahdessa?

Clas Ohlsonin Lahti sijaitsee Karisma-kauppakeskuksessa osoitteessa Karisma Kujala 1.

Missä rautakauppa sijaitsee Lahdessa?

Lahdessa sijaitsee useita rautakauppoja, mukaan lukien Clas Ohlson Karismassa.

Onko Clas Ohlsonilla verkkokauppaa?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on verkkokauppa osoitteessa www.clasohlson.fi.

Kuinka kauan Clas Ohlson on toiminut Lahdessa?

Clas Ohlson avasi liikkeensä Lahdessa Karismassa tiettävästi vuonna 2010.

Mitkä ovat Clas Ohlsonin aukioloajat Lahdessa?

Clas Ohlsonin aukioloajat voivat vaihdella, mutta yleensä se on avoinna arkisin klo 10-20 ja viikonloppuisin klo 10-18.

Tarjoaako Clas Ohlson postituspalvelua?

Kyllä, Clas Ohlson tarjoaa mahdollisuuden tilata tuotteita verkkokaupasta ja toimittaa ne postitse asiakkaan kotiin.

Voiko Clas Ohlsonista tilatuilla tuotteilla palauttaa myymälään?

Kyllä, Clas Ohlsonista tilatuilla tuotteilla on yleensä mahdollisuus palauttaa ne myymälään, jos ne eivät vastaa odotuksia.

Onko Clas Ohlsonin Karisma-liikkeessä mahdollisuus saada opastusta ja apua tuotteiden käytössä?

Kyllä, Clas Ohlsonin myymälässä Karismassa on yleensä henkilökuntaa, joka voi auttaa ja opastaa tuotteiden käytössä.

Artiklen Opas Clas Ohlsonin ja Karisman ostoksille Lahdessa har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 13 anmeldelser