Nettiauto delorean

DeLorean DMC-12: Menneiden aikojen Sci-Fi-tunnelmaa

2.9.2013 — DeLorean on auto, jolla ajaminen todella kerää katseita. Siihen luovat kiinnostuneita katseita niin automiehet, pikkupojat kuin perheenäiditkin.

De Lorean – Nettiauto

Nettiautossa on myynnissä Suomen laajin valikoima De Lorean -autoja. Tutustu huikeaan tarjontaamme ja löydä unelmiesi De Lorean 0 vaihtoehdosta!

De Lorean vaihtoautot – Nettiauto

De Lorean vaihtoautot. Vaihtoautohaun tulokset: 81414 vaihtoautoa. 0 kpl De Lorean vaihtoautoa mallista autoa myydään alla olevien ilmoitusten kautta .

De Lorean DMC-12 vaihtoautot – Nettiauto

Nettiautossa on myynnissä Suomen laajin valikoima De Lorean DMC-12 -autoja. Tutustu huikeaan tarjontaamme ja löydä unelmiesi De Lorean!

Paluu tulevaisuuteen -auto myynnissä Suomessa – Iltalehti

DeLorean myynnissä Suomessa

12.4.2022 — DeLorean DMC -automalli nousi maailmankuuluksi Paluu tulevaisuuteen -elokuvien myötä. … Iltalehti ja Nettiauto kuuluvat Alma Mediaan.

DeLorean DMC -automalli nousi maailmankuuluksi Paluu tulevaisuuteen -elokuvien myötä. Kuuluisuudesta ei ehtinyt olla apua, sillä automerkki oli ehtinyt mennä konkurssiin ennen elokuvia.

Kulttiauto DeLorean myynnissä kirpputorilla 55 000 eurolla

Kulttiauto DeLorean myynnissä kirpputorilla 55 000 eurolla – Autot – Ilta-Sanomat

7.12.2020 — Se on DeLorean Motor Companyn vuosina 1981–1983 valmistama takamoottorinen urheiluauto. Malli oli suunniteltu Pohjois-Amerikan markkinoille, …

Auton omistaa suomalainen 47-vuotias autoharrastaja ja yrittäjä Peter Mustonen.

Viikon käytetty: vuoden 1983 DeLorean DMC-12

Tekniikan Maailma

25.2.2022 — Tuskin mikään muu harvinainen automerkki tunnetaan kaikkialla maailmassa niin hyvin kuin Giorgetto Giugiaron muotoilema DeLorean.

Nettiauto – Paluu tulevaisuuteen -päivän kunniaksi… – Facebook

DeLorean DMC-12: Menneiden aikojen Sci-Fi-tunnelmaa – Nettiauto. DeLorean DMC-12 auto on ennen kaikkea tuttu elokuvasta Paluu Tulevaisuuteen.

Suomalainen Peter myy kulttiauto DeLoreania – Kauppalehti

Suomalainen Peter myy kulttiauto DeLoreania | Kauppalehti

24.12.2020 — Auto ehti olla tuotannossa vain parin vuoden ajan 1980-luvun alussa ennen kuin DeLorean Motor Company ajautui konkurssiin. Maailman maanteillä …

DeLoreanit ovat keräilyautoja, joiden arvo on viime vuosina moninkertaistunut. Suomessa DeLoreaneita on tiettävästi puolenkymmentä.

Klassikkoauto DeLorean palaa tulevaisuuteen – ja tuotantoon!

Klassikkoauto DeLorean palaa tulevaisuuteen – ja tuotantoon! – MTVuutiset.fi

28.1.2016 — DeLorean on herättämässä henkiin legendaarisissa Paluu tulevaisuuteen -elokuvissakin nähdyn autoklassikon. Vuoden 1982 DeLoreanin replikaa on …

DeLorean on herättämässä henkiin legendaarisissa Paluu tulevaisuuteen -elokuvissakin nähdyn autoklassikon.

Keywords: nettiauto delorean