Muumi lotto

Muumi Lotto peli | Karkkainen.com verkkokauppa

Muumi-aiheinen lottopeli, jossa on 38 osaa. Voittaja on pelaaja, joka ensimmäisenä saa kaikki pelilautansa kuvat peitettyä korteilla. 2 -6 pelaajalle.

Muumi-aiheinen lottopeli, jossa on 38 osaa. Voittaja on pelaaja, joka ensimmäisenä saa kaikki pelilautansa kuvat peitettyä korteilla.

  • 2 -6 pelaajalle

Clementoni Moomin lotto | Karkkainen.com verkkokauppa

Lotto kehittää lapsen havainnointikykyä ja muistia. … Peliä on hauska pelata, kun korteista kurkistavat pehmeän pyöreät Muumit ja heidän hauskat ystävänsä …

Lotto kehittää lapsen havainnointikykyä ja muistia. Tavoitteena on löytää kuvia vastaavat kortit mahdollisimman nopeasti. Peliä on hauska pelata, kun korteista kurkistavat pehmeän pyöreät Muumit ja heidän hauskat ystävänsä.

  • Ikäsuositus 4+.

Muumi 3-in-1 (Lotto, Domino, Memo) | Suomalainen.com

Muumi 3-in-1 (Lotto, Domino, Memo)| Suomalainen.com

Pelaajien määrä: 2-4. Pelin kesto: 15+ min. Tämä tuote kuuluu tuoteryhmiin. Kaikki verkkokaupan tuotteet Lautapelit Muumit Muumit perheen pienimmille Parhaat …

Jos et osaa valita vain yhtä suosikkipeliä, nappaa mukaasi tämä hupipakkaus! Kolme suosikkipeliä yhdessä pakkauksessa. Mukana rakastetut muumihahmot.

Muumi Lotto, Memo ja Domino-pelit Tactic – Muovi ja Lelu

Pakkaus sisältää: 4 kuva-alustaa, 72 laattaa Lottoon ja Memoon, 36 Domino-laattaa ja säännöt. · Pelaajamäärä: 2-4 · Pelin kesto: 15+ min · Ikäsuositus: 3+ vuotta.

Muumi Lotto, Memo ja Domino-pelit Tactic Nopea toimitus, tilaa nyt!

Muumi Lotto – Muksumassi

On Muumi-Loton aika! Nosta laatta ja yritä löytää se omalta laudaltasi! Pelaaja, joka ensimmäisenä täyttää oman alustansa laatoilla, voittaa pelin!

On Muumi-Loton aika! Nosta laatta ja yritä löytää se omalta laudaltasi! Pelaaja, joka ensimmäisenä täyttää oman alustansa laatoilla, voittaa pelin! Rakastetut Muumi-hahmot tekevät tästä Lotto-pelistä aivan erityisen! Korkealaatuiset pelinosat takaavat pitkään kestävän peli-ilon. Yksinkertainen peli on hauska nuorimmillekin pelaajille.

Clementoni Muumi lotto – Muovitukku

Tuotearvioita ei vielä ole. Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clementoni Muumi lotto” Peruuta vastaus. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset …

CLEMENTONI Muumi Lotto -peli, 47000055 – KidZone.fi

CLEMENTONI Muumi Lotto -peli, 47000055 | Klassiset pelit

Klassiset pelit. 47000055. Dimensions: 0.04×0.15×0.2. CLEMENTONI game Moomin Lotto, 47000055.

Klassiset pelit. 47000055. Dimensions: 0.04×0.15×0.2. CLEMENTONI game Moomin Lotto, 47000055

Muumi Lotto Peli, Clementoni – Leluaitta

Muumi Lotto -Peli Lotto kehittää lapsen havainnointikykyä ja muistia. Tavoitteena on löytää kuvia vastaavat kortit mahdollisimman nopeasti.

Clementoni muumi lotto – Lelukauppa Partanen

Hauska peli, jonka avulla lapsi kehittää havainto- ja assosiaatiokykyään. Jokainen pelaaja valitsee lottolaudan ja asettaa sen eteensä. Nuorimmasta pe…

Keywords: muumi lotto