Mauri kunnas herra hakkarainen

Mauri Kunnaksen rakastetut tarinat | Adlibris verkkokauppa

Mauri Kunnaksen rakastetut tarinat | Adlibris verkkokauppa – Laaja valikoima ja edulliset hinnat

Tältä sivulta löydät Koiramäen, Herra Hakkaraisen ja muut Mauri Kunnaksen luomien suosittujen hahmojen seikkailut ihanina kirjoina. Mauri Kunnas on …

Mauri Kunnaksen rakastetut tarinat Värikkäät ja hauskat satukirjat

Mauri Kunnas – Otava

Mauri Kunnas | Otava

Mauri Kunnas syntyi 11.2.1950 Vammalassa, kirjoitti ylioppilaaksi 1969 ja valmistui graafikoksi Suomen Taideteollisesta korkeakoulusta 1975.

Otava

Mauri Kunnas kirjat | Suomalainen.com

Mauri Kunnas kirjat| Suomalainen.com

Mauri Kunnas syntyi 11.2.1950 Vammalassa, kirjoitti ylioppilaaksi 1969 ja valmistui graafikoksi Suomen Taideteollisesta korkeakoulusta 1975.

Mauri Kunnas syntyi 11.2.1950 Vammalassa, kirjoitti ylioppilaaksi 1969 ja valmistui graafikoksi Suomen Taideteollisesta korkeakoulusta 1975. Hän on toiminut mm. pilapiirtäjänä ja on nykyisin vapaa kirjailija ja taiteilija. Mauri Kunnaksen ensimmäinen lasten kuvakirja Suomalainen tonttukirja, ilmestyi vuonna 1979. Kunna

Mauri Kunnas – Wikipedia

Mauri Kunnas – Wikipedia

Mauri Tapio Kunnas (s. 11. helmikuuta 1950 Vammala) on suomalainen graafikko, kirjailija, kuvataiteilija ja sarjakuvapiirtäjä.

Herra Hakkaraisen talo | Etusivu

Mauri Kunnaksen lastenkirjoihin perustuva elämyksellinen ja toiminnallinen näyttely, jossa pääsee tutustumaan Kunnaksen tarinoiden maailmaan lähes kaikilla …

Mauri Kunnaksen lastenkirjoihin perustuva elämyksellinen ja toiminnallinen näyttely, jossa pääsee tutustumaan Kunnaksen tarinoiden maailmaan lähes kaikilla aisteilla.

Muut Kunnas-tuotteet – Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta löydät useita erilaisia Mauri Kunnas -aiheisia tuotteita pehmoista peleihin ja vuodevaatteista astioihin.

UUTUUS! Herra Hakkarainen -aakkosmukit

Aakkosmuki – Herra Hakkaraisen talo

Aakkosmukit Mauri Kunnaksen kuvituksilla ovat aamun ja päivän piristys. Mukissa on yksi kirjain, jonka vieressä Herra Hakkarainen touhuilee omiaan.

Aakkosmukit Mauri Kunnaksen kuvituksilla ovat aamun ja päivän piristys. Mukissa on yksi kirjain, jonka vieressä Herra Hakkarainen touhuilee omiaan. Mukin toisella puolella on pieni loru, jossa mukissa olevaa kirjainta on käytetty.

Herra Hakkaraisen Aakkospeli

Herra Hakkaraisen Aakkospeli – Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen Aakkospelissä Mauri Kunnaksen ihastuttavilla kuvituksilla koristelluille korteille etsitään pareja. Samalla voi opetella kirjaimia ja …

Herra Hakkaraisen Aakkospelissä Mauri Kunnaksen ihastuttavilla kuvituksilla koristelluille korteille etsitään pareja. Samalla voi opetella kirjaimia ja lukemistakin!

Teos – Mauri Kunnas

Teos – Mauri Kunnas

Paina nappia ja kokeile, saatko Herra Hakkaraisen hereille! Kaupungin tunnetuin unissakävelijä. … Mauri Kunnaksen teoksen Koiramäen puuhakirja kansikuva …

Mauri Kunnas | Kirjavinkit

Yksi Mauri Kunnaksen pitkäaikaisemmista sarjoista on Herra Hakkaraisen etsi ja löydä -kirjat. Herra Hakkarainen reissussa on sarjan kuudes kirja.

Arkisto kirjailijan Mauri Kunnas kirjoista tehdyistä arvosteluista.

Keywords: mauri kunnas herra hakkarainen