Kilpahiihtopuku miehet

Kilpa-asut netistä | Haijaa.fi verkkokauppa

Kilpahiihtopuku (ovh 299,00). (0). 199,00 €. Ovh. 299,00 €. XS. Swix Focus 2-pcs kilpapuku women – Kilpa-asut – ZZZ0000373 – 1. Ale -40%.

Laadukkaat hiihtovaatteet miehille netistä – Suksistudio

Hiihtotakit, housut, pipot ja hanskat miehille hiihtoon parhailta merkeiltä edullisesti ja nopeasti.

Miesten hiihtovaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Monet miesten hiihtohousut ovat henkselikiinnityksellä. Hiihtohousujen tärkeä ominaisuus on materiaalin tuulenpitävyys mutta myös sopiva hengittävyys.

Mukavat hiihtovaatteet miehille
Hiihtovarusteiden ollessa kunnossa, on hiihtäminen mielekästä ja palkitsevaa. Hiihtovarusteisiin ei lukeudu pelkästään välineet, vaan myös hyvillä hiihtovaatteilla on suuri merkitys onnistuneeseen hiihtolenkkiin.

Hiihtovaatteet kannattaakin uusia aika-ajoin, sillä nuhjaantuneet ja likaiset hiihtoasut menettävät parhaimmat tekniset ominaisuutensa eivätkä toimi halutulla tavalla. Tekniset urheiluvaatteet sopivat niin kuntohiihtoon, kuin myös kevyemmille hiihtolenkeille.

Hiihtohousut miehelle
Hiihtohousut ovat merkittävässä osassa mukavaa hiihtopukeutumista. Housujen tulee olla sopivan tyköistuvat, mutta liikkumiseen täytyy löytyä tarpeeksi tilaa. Joustavasta materiaalista valmistetut hiihtohousut saavat tuntua napakalta päällä, mutta eivät saa puristaa häiritsevästi. Monet miesten hiihtohousut ovat henkselikiinnityksellä.

Hiihtohousujen tärkeä ominaisuus on materiaalin tuulenpitävyys mutta myös sopiva hengittävyys. Laadukkaat miesten hiihtohousut päästävät kosteuden sekä liiallisen lämmön haihtumaan kankaan kautta, mutta pitävät tuulen sekä lämmittävät hiihtäjää. Etenkin hiihtohousujen etupuolen tuulenpitävyys on tärkeä, sillä vauhdikkaana lajina hiihtäminen aiheuttaa jo itsessään tuulen vastusta hiihtäjälle ja varsinkin pakkasella se lisää kylmyyden tunnetta.

Kovemmilla pakkasilla tai hitaille hiihtolenkeille hiihtohousujen alle on hyvä laittaa jokin lämmittävä urheilukerrasto. Urheilualusvaatteet auttavat lämmön- sekä kosteudensäätelyssä myös hiihtolenkillä. Kylmillä ilmoilla on myös hyvä ottaa toppavaatetta hiihtovaatteiden päälle mukaan, jotta taukojen aikana ei palelluta itseään.

Miesten hiihtotakit
Hiihtotakki on yleensä samaa materiaalia, mitä hiihtohousut. Hiihtotakin tärkein tehtävä on pitää hiihtäjä lämpimänä ja ihon kuivana. Hiihtotakissa on tehokkaasti tuulettuvat materiaalit selän puolella, jotka auttavat kosteuden ja lämmön säätelyssä hiihdon aikana. Hiihtotakit ovat ohkaisia ja miellyttäviä päällä, sillä liian paksulla hiihtotakilla tulee herkästi liian kuuma.

Miesten hiihtotakit ovat kapealinjaisia, jotta tuulen vastus hiihtäessä olisi mahdollisimman vähäinen. Kevyesti vartaloa myötäilevä takki on varustettu korotetulla kauluksella, jotta viima ei pääse hiihtäjän kaulalle kaula-aukosta. Myös hihat ja helma ovat reilun mittaisia, joten ne antavat lämpöä sekä riittävää joustovaraa hiihtäessä.

Hiihtoasut netistä
Miesten hiihtoasut on helppo tilata netistä. Perinteisillä kirjainkokomerkinnöillä varustetuissa hiihtoasuissa löytyy kaiken kokoisille miehille sopivat hiihtovaatteet. Hiihtovaatteissa ei kannata arvioida omaa kokoa liian pieneksi, sillä hiihtovaatteisiin tulee jäädä sopivaa joustovaraa liikkumiseen.

Hankkimalla miesten hiihtovaatteet netistä edullisesti Kärkkäisen verkkokaupasta voit säästää sekä aikaa että rahaa. Laadukkaat miesten hiihtovaatteet tuovat lämpöä ja mukavuutta hiihtämiseen eikä ladulla tarvitse palella kovimmassakaan pakkasessa.

Miesten maastohiihtovaatteet | Halti – Halti verkkokauppa

Miesten maastohiihtovaatteet | Halti– Halti verkkokauppa

Haltin mallistosta miesten maastohiihtovaatteet hiihtolenkeille. Meiltä löydät tuulelta suojaavat ja hengittävät takit ja housut. Tilaa helposti verkosta.

Hiihtovaatteet maastohiihtoon – Halti verkkokauppa

Hiihtovaatteet maastohiihtoon | Halti– Halti verkkokauppa

Nietos Miesten Hiihtopuku. Hinta 179.00 € Hinta 125.30 € … Nietos Naisten Hiihtopuku. Hinta 179.00 € Hinta 125.30 € … Falun Miesten Hiihtotakki.

Hengittävät ja tuulenpitävät hiihtovaatteet talven hiihtolenkeille. Tee hiihdosta miellyttävämpää. Tutustu maastohiihtovalikoimaan Haltin verkkokaupassa.

Miesten hiihtovaatteet | Urheilujakone.fi verkkokauppa

Laajavalikoima miesten hiihtovaatteita huippumerkeiltä kuten Swix ja Halti. … Halti Nietos miesten hiihtopuku black – Miesten hiihtovaatteet – 64385191575 …

Miesten hiihtovaatteet – Äkäslompolo SportShop

Miesten hiihtovaatteet löytyvät tästä kategoriasta. … Etusivu / MIEHET / Miesten hiihtovaatteet. Suodata … Rukka Tuiskula Miesten Hiihtopuku.

Miesten hiihtovaatteet löytyvät tästä kategoriasta. Hiihtäminen on mukava harrastus, kun vaatetus on hengittävää, joustavaa ja tarpeeksi lämmittävää.

Maastohiihtovaatteet – Stadium.fi

Osta maastohiihtovaatteet netistä! Meiltä löydät naisten, miesten ja lasten teknisiä vaatteita, jotka sopivat sekä harjoitteluun että kilpailuun.

Hiihtovaatteet miehille ja naisille – Scandinavian Outdoor

Hiihtovaatteet miehille ja naisille | Scandinavian Outdoor

Rukka Tuiskula Softshell Set Miesten hiihtopuku fleecevuorauksella. Hyvin tuulettavat takakappaleet. Rukka Women’s Tiittala D Softshell Set. -16%. 99,90 €.

Laajasta hiihtovaatteiden valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät tuotteet mm. Haltilta, Rukkalta ja Salomonilta.

Keywords: kilpahiihtopuku miehet