Katri saarikivi mies

Onko aivotutkija Katri Saarikivi sukua kielitieteilijä Janne …

17.3.2021 — Vierailija kirjoitti: Janne Saarikivi on Suomen kuumimpia miehiä. Älykäs, ajattelutaitoinen, mielenkiintoinen, raavas. … Janne Saarikivi on …

Aivotutkija Katri Saarikivi puolustaa oikeutta omaan työpöytään

Aivotutkija Katri Saarikivi puolustaa oikeutta omaan työpöytään: ”Jos joutuu joka kerta vaihtamaan paikkaa, sillä on hintansa” | Talouselämä

18.10.2020 — Katri Saarikiven mielestä nyt on oivallinen tilaisuus miettiä, mistä työyhteisöt koostuvat ja teemmekö asioita järkevällä tavalla.

Koronakriisi on ajanut ihmiset etätöihin ja riisunut organisaatiot perinteisistä kaavoistaan. Katri Saarikiven mielestä nyt on oivallinen tilaisuus miettiä, mistä työyhteisöt koostuvat ja teemmekö asioita järkevällä tavalla.

Katri Saarikivi – Wikipedia

Katri Saarikivi – Wikipedia

Saarikivi johtaa Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä empatian ja laadukkaan vuorovaikutuksen mekanismeja selvittävää HUMEX-projektia.

Someraivon kesyttäjä Katri Saarikivi: “On sekopäitä, jotka ovat …

Someraivon kesyttäjä Katri Saarikivi: “On sekopäitä, jotka ovat sitä tyytyväisempiä, mitä enemmän mielipahaa he aiheuttavat.

5.6.2017 — Aivotutkija, psykologi Katri Saarikivi tietää, mistä nettiriidat johtuvat. Hän haluaa verkkoon lisää empatiaa teknologian keinoin.

Seura tapasi: Aivotutkija, psykologi Katri Saarikivi tietää, mistä nettiriidat johtuvat. Hän haluaa verkkoon lisää empatiaa teknologian keinoin.

Katri Saarikiven kolumni: Miten pysyä järjissään, kun … – YLE

Katri Saarikiven kolumni: Miten pysyä järjissään, kun uhkakuva toisensa perään vyöryy silmille? | Yle Uutiset

14.10.2022 — Katri Saarikiven kolumni: Miten pysyä järjissään, kun uhkakuva toisensa perään vyöryy silmille? Nykymaailma tarjoaa alati uusia pelon …

Nykymaailma tarjoaa alati uusia pelon aiheita. Samaan aikaan täytyisi pitää pää kylmänä ja järki kirkkaana. Siksi on lohdullista tietää, että samoin kuin pelkoa, myös rauhallisuutta voi tartuttaa muihin.

Katri Saarikiven kolumni: Ihmisaivot syntyivät rakkaudesta – YLE

Katri Saarikiven kolumni: Ihmisaivot syntyivät rakkaudesta | Yle Uutiset

3.8.2020 — Romanttinen rakkaus ei välttämättä ole tunne, vaan motivaatiojärjestelmä, kirjoittaa aivotutkija Katri Saarikivi.

Romanttinen rakkaus ei välttämättä ole tunne, vaan motivaatiojärjestelmä, kirjoittaa aivotutkija Katri Saarikivi.

Professori Janne Saarikivi Askel-lehdessä – Kotimaa

9.4.2018 — Mutta on professori Janne Saarikiven vakaumuksen taustalla muutakin kuin … Miestä on mahdotonta luokitella mihinkään aatelokeroon.

Katri Saarikivi – Mies Vailla Varjoa

Katri Saarikivi – Mies Vailla Varjoa

6.11.2019 — Avainsana: Katri Saarikivi. Romantiikkaa, miehen tunteita ja empatiaa. Rose romance Ojentamani ruusu oli kuvasta poiketen kaksivärinen, …

Artikkelit aiheesta Katri Saarikivi , kirjoittanut Mies Vailla Varjoa

Aivotutkija Katri Saarikiven mukaan sosiaalisuus … – Karjalainen

18.6.2022 — Luennoitsijana on aivotutkija Katri Saarikivi Helsingin yliopistosta. … Vastikään nuorempi mieshenkilö näki minun menevän kirkkoon ja …

Keywords: katri saarikivi mies