Kasvonsa menettänyt mies

Kasvonsa menettänyt mies – WSOY

Kirja – WSOY – WSOY

Kasvonsa menettänyt mies on sydäntäraastava mutta toivoa ihmisyyteen valava tositarina miehestä, joka ei enää koskaan pääse pakoon muiden katseita.

Kimmo Oksanen Kasvonsa menettänyt mies – Kiiltomato.net

6.9.2015 — Kimmo Oksasen Kasvonsa menettänyt mies on yksinkertainen teos. Se kertoo miehestä, Oksasesta itsestään, jolta sairaus runtelee kasvot.

Kasvonsa menettänyt mies E-kirja | Suomalainen.com

Kasvonsa menettänyt miesE-kirja| Suomalainen.com

Kasvonsa menettänyt mies on sydäntäraastava mutta toivoa ihmisyyteen valava tositarina miehestä, joka ei enää koskaan pääse pakoon muiden katseita.

“Aiemmin ruvet olivat karisseet pois ja alta olivat paljastuneet samat sileät kasvot kuin ennenkin. Luulin, että niin tapahtuisi nytkin.”Kasvonsa menettänyt mies on sydäntäraastava mutta toivoa ihmisyyteen valava tositarina miehestä, joka ei enää koskaan pääse pakoon muiden katseita.Valloilleen päässeet herpesvirus ja

Kimmo Oksanen: Kasvonsa menettänyt mies – Kirsin Book Club –

Kimmo Oksanen: Kasvonsa menettänyt mies – Kirsin Book Club

1.4.2015 — Toimittaja Kimmo Oksasen (s.1966) Kasvonsa menettänyt mies ei ole poikkeus. Mutta se on erilainen, koska siinä todella tapahtuu niin hurjia …

Kimmon koskettava tarina: Kaikki alkoi pienestä kutinasta

Kimmon koskettava tarina: Kaikki alkoi pienestä kutinasta – pian kasvot olivat täysin tuhoutuneet – MTVuutiset.fi

24.1.2017 — Kirjailija ja toimittaja Oksanen on kirjoittanut toipumisestaan suuren Journalistipalkinnon napanneen kirjan Kasvonsa menettänyt mies.

Yhdeksän vuotta sitten Kimmo Oksasen elämä muuttui. Kaikki alkoi pienenä kutinana ihan tavallisena iltana. Kutina kuitenkin yltyi, kasvoihin nousi rakkuloita. Sitten Oksanen kiidätettiinkin sairaalaan.

Kasvonsa menettänyt mies – Oksanen Kimmo – Antikvaari

Kasvonsa menettänyt mies – Oksanen Kimmo | Kirstin Kirjahuone | Osta Antikvaarista – Kirjakauppa verkossa

Kasvonsa menettänyt mies – Oksanen Kimmo | Kirstin Kirjahuone | Osta Antikvaarista – Kirjakauppa verkossa. Paina suurentaaksesi kuva …

Oksanen Kimmo: Kasvonsa menettänyt mies, kuntoluokitus: Käytetty – hyvä (K3), Antikvaarin hinta: € 6,00

Kasvonsa menettänyt mies – Kimmo Oksanen – E-kirja

Kasvonsa menettänyt mies – Kimmo Oksanen – E-kirja – Elisa Kirja

Maaliskuussa 2016 Kasvonsa menettänyt mies palkittiin Suuri … Helsingin Sanomat “Kasvonsa menettaneen miehen kirjasta ei selviä kuivin silmin.

Kokeile ilmaiseksi — Vuoden kirja -palkinnon voittaja”Aiemmin ruvet olivat karisseet pois ja alta olivat paljastuneet samat sileät kasvot kuin ennenkin. Luulin, että niin tapahtuisi nytkin.”Sydäntäraastava, mutta toivoa ihmisyyteen valava tositarina miehestä, joka ei enää koskaan pääse pakoon muiden katseita.Valloilleen päässeet herpesvirus ja bakteeri olivat riistää Helsingin Sanomien toimittajan Kimmo Oksasen hengen, mutta tuhosivatkin “vain” hänen kasvonsa. Mistä löytää elämänilo ja -rohkeus, kun jokainen vilkaisu peiliin muistuttaa, ettei paluuta entiseen ole? Entä kuinka tottua tuijotukseen? Koskettava kertomus kärsimyksestä herättää kunkin meistä miettimiään omaa inhimillisyyttämme ja suvaitsevaisuuttamme. Elämän aallonpohjasta takaisin pinnalle ponnistanut Oksanen tutkailee ihmisen eloa – perhettä, seksiä, työtä, vapaa-aikaa – riipivän tarkkanäköisesti ja lakonisen humoristisesti.Kimmo Oksanen (s. 1960) on Helsingin Sanomien pitkäaikainen toimittaja ja kolumnisti, joka tunnetaan etenkin yhteiskunnan vähäosaisista, syrjäytyneistä, muun muassa asunnottomista ja alkoholisteista sekä laitoksissa elävistä vanhuksista kertovista jutuistaan. Suomen PEN myönsi Oksaselle vuoden 2014 sananvapauspalkinnon ja vuonna 2012 hänet palkittiin Kultaisella Helsinki-mitalilla. Maaliskuussa 2016 Kasvonsa menettänyt mies palkittiin Suuri Journalistipalkinnon Vuoden kirja -palkinnolla.”Syvästi inhimillinen kuvaus elämän vaikeuksien suhteellisuudesta.” – Vuoden kirja -palkinnon palkintolautakunta”Oksanen kirjoittaa välittämisestä ja lähimmäisenrakkaudesta lässyttämättä tavuakaan.” – Helsingin Sanomat”Kasvonsa menettaneen miehen kirjasta ei selviä kuivin silmin.” – Me Naiset

Puheen Iltapäivä: Kasvonsa menettänyt mies siirtyy kirjasta …

Puheen Iltapäivä: Kasvonsa menettänyt mies siirtyy kirjasta näyttämölle | Puheen Iltapäivä | Yle Areena – podcastit

Syksyllä 2008 toimittaja Kimmo Oksasen elämä muuttui. Kehossa piilotellut herpes aktivoitui ja sai rinnalleen bakteerin, joka aiheutti nopeasti syviä …

Syksyllä 2008 toimittaja Kimmo Oksasen elämä muuttui. Kehossa piilotellut herpes aktivoitui ja sai rinnalleen bakteerin, joka aiheutti nopeasti syviä kudosvaurioita. Alkoi pitkä ja kivulias projekti taudin pysäyttämiseksi ja Oksasen hengen pelastamiseksi. Vihdoin tauti hellitti mutta jätti jälkeensä kasvonsa menettäneen miehen. Viime vuonna Oksasen tarina ilmestyi kirjana ja huomenna se saa ensi-iltansa teatterin lavalla ja pääroolissa nähdään Puntti Valtonen.Millaisia reaktioita ihmisillä on ollut kun he ovat kuulleet tarinan kasvojen menetyksen takana? Ja miten Puntti päätyi esittämään pääosaa?Puheen Iltapäivän Matti Ylösen vieraana Kimmo Oksanen ja Puntti Valtonen.

Kimmo Oksanen menetti kasvonsa mutta ei kykyä välittää …

Kimmo Oksanen menetti kasvonsa mutta ei kykyä välittää lähimmäisistään – Kirja-arvostelut | HS.fi

15.3.2016 — Vaikka kasvojen menettäminen ja vereslihalle joutuminen eivät tässä kirjassa metaforia olekaan, Kasvonsa menettänyt mies ei ole …

Kimmo Oksanen kirjoittaa sairaudesta, johon oli vähällä kuolla. Sen kautta hän kirjoittaa myös syrjäytymisestä, vähäosaisuudesta ja ihmisen hädästä.

Oksanen Kimmo: Kasvonsa menettänyt mies

Kasvonsa menettänyt mies – Kirjakauppa Sataman Tarmo

Kasvonsa menettänyt mies on toivoa ihmisyyteen valava tositarina miehestä, joka ei enää koskaan säästy muiden katseilta.

Keywords: kasvonsa menettänyt mies