Kaari utrion mies

Kaari Utrion aviomies kuoli äkillisesti puoli vuotta sitten …

22.2.2018 — Kirjailija Kaari Utrion aviomies, kustantaja ja tietokirjailija Kai Linnilä kuoli äkilliseen sairauskohtaukseen torstaina 24. elokuuta.

Kaari Utrio – Wikipedia

10.4.2021 — Kaari Utrio on kokenut avioeron, eron lapsistaan, puolison alkoholismin ja leskeyden – nyt hän kertoo, mikä on auttanut viemään vaikeuksien yli.

Kaari Utrio on kokenut avioeron, eron lapsistaan, puolison …

Kaari Utrio on kokenut avioeron, eron lapsistaan, puolison alkoholismin ja leskeyden – nyt hän kertoo, mikä on auttanut viemään vaikeuksien yli – Kulttuuri | HS.fi

10.4.2021 — Kirjan naiset saattoivat päätyä petiin miehen kellistäminä, mutta ottivat tilanteen omiin käsiinsä ja nauttivat seksuaalisuudestaan.

Yli viidenkymmenen vuoden urallaan kirjailija Kaari Utriota ovat kannatelleet kasvatus, rohkeus ja vankka usko sivistykseen.

Kaari Utrio, 78, kertoo seksuaalisesta ahdistelusta – Iltalehti

Kirjailija ja kulttuurihistorioitsija Kaari Utrio kertoo Anna-lehden … ruumis Helsingissä – Näin pahasti syrjäytynyt mies olisi voinut saada apua.

Anna: Leskeksi jääminen ajoi Kaari Utrio itsetuhoisiin ajatuksiin

17.2.2021 — Kun Kaari Utrion aviomies menehtyi vajaat neljä vuotta sitten, Kaarin elämä muuttui pysyvästi. Ensimmäiset kaksi vuotta olivat kuin …

Miehen kuolema suisti Kaari Utrion itsetuhoisiin ajatuksiin

16.11.2017 — Kirjailija Kaari Utrion mies Kai Linnilä menehtyi elokuussa. “En halua vaipua itsesääliin”, sanoo Kaari Kotilieden haastattelussa.

Kaari Utrio Kotiliedessä: “Kai oli elämäni suuri rakkaus” – Anna

17.5.2018 — Kirjailija Kaari Utrio menetti rakkaan puolisonsa 43 yhteisen vuoden jälkeen. … Kaksi ystävällistä, vakavaa nuorta miestä.

Kaari Utrio päätti puolisonsa Kai Linnilän kuoleman jälkeen …

Kaari Utrio päätti puolisonsa Kai Linnilän kuoleman jälkeen, ettei hän jää yksin säälimään itseään | Kodin Kuvalehti

17.8.2019 — Miehen kuolema muutti Kaari Utrion elämän täysin, ja edelleenkin hän käy läpi syviä epätoivon hetkiä. Elämäntahto on kuitenkin jäljellä, …

Kirjailija Kaari Utrio menetti rakkaan puolisonsa 43 yhteisen vuoden jälkeen. ”Tärkeintä oli, ettei Kain tarvinnut kärsiä eikä jäädä hoidettavaksi.” ”Täällä kodin puolella meillä on noin 8 000 kirjaa.” ”Meidän uunimme ei paista kunnolla.” Kun kirjailija Kaari Utrio johdattaa vieraan kotiinsa ja a…

Kotiliesi: Leskeksi jäänyt Kaari Utrio kokee yhä epätoivon …

Kotiliesi: Leskeksi jäänyt Kaari Utrio kokee yhä epätoivon hetkiä ja turvautuu mielialalääkkeisiin: ”On hetkiä, jolloin mietin, että kunpa kuolema tulisi” – Seura.fi

Miehen kuolema muutti Kaari Utrion elämän täysin, ja edelleenkin hän käy läpi syviä epätoivon hetkiä. Elämäntahto on kuitenkin jäljellä, ja läheisten tuki auttaa jaksamaan.

Keywords: kaari utrion mies