Hymyilevä mies

Hymyilevä mies (elokuva) – Wikipedia

Hymyilevä mies on tositapahtumien innoittama elokuva nyrkkeilijä Olli Mäestä, jolla on edessään elämänsä tilaisuus: maailmanmestaruusottelu …

Hymyilevä mies – Elisa Viihde

23.12.2018 — Hymyilevä mies. Ei katsottavissa. 1 h 29 min romantiikkaelokuva Sisältää väkivaltaa Voi aiheuttaa ahdistusta Sallittu yli 7-vuotiaille.

Hymyilevä mies – Yle Areena

Hymyilevä mies | Yle Areena

Juho Kuosmasen ohjaama Hymyilevä mies on tositapahtumien innoittama elokuva Olli Mäestä (Jarkko Lahti), jolla on edessään elämänsä tilaisuus. Hän ottelee kahden …

Olli Mäki otteli ensimmäisenä suomalaisena nyrkkeilyn maailmanmestaruudesta, ja hävisi. Siitä tuli hänen elämänsä onnellisin päivä. Juho Kuosmasen Cannesissa palkittu elokuva perustuu tositapahtumiin. Suomi, 2016. Mv. Kuvailutulkkausmahdollisuus TV-esityksessä.

Hymyilevä mies – Cannes-palkittu elokuva nyrkkeilijä Olli …

Kotikatsomo: Hymyilevä mies – Cannes-palkittu elokuva nyrkkeilijä Olli Mäestä | Yle TV1 | yle.fi

Hymyilevä mies -elokuvan tiedotus Asiakas: Elokuvayhtiö Aamu ja B-Plan Distribution. Juho Kuosmasen ohjaaja Hymyilevä mies voitti Cannesin elokuvajuhlilla …

Tositapahtumien innoittama elokuva nyrkkeilijä Olli Mäestä.

Katso Hymyilevä mies. Elokuvat netissä – Viaplay

Katso netissä elokuva Hymyilevä mies, näyttelijät Jarkko Lahti, Oona Airola, Eero Milonoff, Joanna Haartti, Joonas Saartamo, John Bosco Jr., Esko Barquero, Elma Milonoff.

Hymyilevä mies – Kino Aurora

Hymyilevä mies

Hymyilevä mies – elokuvan arvostelu – Episodi.fi

The Happiest Day in the Life of Olli Maki (2016) – IMDb

Hymyilevä mies – SF Anytime

Elokuva kertoo suomalaisnyrkkeilijä Olli Mäestä ja keskittyy hänen valmistautumiseensa Helsingin Olympiastadionilla vuonna 1962 järjestettyyn MM-otteluun Davey Moorea vastaan. Keskiössä ovat myös hänen vaativa valmentajansa Elis Ask ja tuleva vaimonsa Raija.

Hymyilevä mies – MANNA PR

Hymyilevä mies — MANNA PR

Hymyilevä mies -elokuvan tiedotus Asiakas: Elokuvayhtiö Aamu ja B-Plan Distribution. Juho Kuosmasen ohjaaja Hymyilevä mies voitti Cannesin elokuvajuhlilla merkittävän Un Certain Regard -sarjan pääpalkinnontoukokuussa 2016.   Hymyilevän miehen teatterioikeudet on myyty mm. Tanskaan, Saksaan, Kreikkaan, Viroon, Ranskaan, Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan ja Irlantiin. Juho Kuosmasen ohjaama ja Mikko Myllylahden ja Kuosmasen käsikirjoittama Hymyilevä mies on tositapahtumien innoittama elokuva Olli Mäestä , joka otteli ensimmäisenä suomalaisena nyrkkeilyn maailmanmestaruudesta Helsingin Olympiastadionilla vuonna 1962. Hän hävisi lopulta ottelun tyrmäyksellä täyden olympiastadionin edessä. Mäen mukaan se oli hänen elämänsä onnellisin päivä. Elokuvan on tuottanut Jussi Rantamäki Elokuvayhtiö Aamusta ja sen pääosissa nähdään Jarkko Lahden lisäksi Eero Milonoff ja Oona Airola . Elokuvan ensi-ilta 2.9.2016.  Levitys Suomessa: B-Plan Distribution Oy.

Keywords: hymyilevä mies