H4 led biltema

LED-valo H4, 12/24 V, 2 kpl – Biltema.fi

Tehokas LED-valo, jolla voi korvata ajoneuvon lähi- tai kaukovalopolttimon. Erittäin helppo asentaa. Jäähdytystuuletin, sisäänrakennettu teholähde, kaapeli.

Tehokas LED-valo, jolla voi korvata ajoneuvon lähi- tai kaukovalopolttimon. Erittäin helppo asentaa. Jäähdytystuuletin, sisäänrakennettu teholähde, kaapeli. Ei Canbus-väylää käyttäviin autoihin. Ei E-hyväksytty.

LED-polttimo H4 – Biltema.fi

LED-polttimo H4 ; Jännite, 12 V DC ; Teho, 24 W ; Tyyppi, H4 ; Kantaan, P43t ; Valovoima, 1600 lm.

Tehokas LED-polttimo, jolla voi korvata ajoneuvon sumu-, lähi- tai kaukovalopolttimon. Erittäin helppo asentaa. Jäähdytystuuletin, sisäänrakennettu teholähde, kaapeli. Sopii Canbus-väylää käyttäviin autoihin. Ei E-hyväksytty.

LED-polttimot autoon – Biltema.fi

Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia LED polttimoita autoihin. Valikoimaamme kuuluvat perinteisten LED polttimoiden lisäksi myös Can-bus-järjestelmällä …

Laadukkaat ja edulliset LED-polttimot erilaisiin ajoneuvoihin helposti myös verkkokaupastamme!

LED-polttimo H1, 12/24 V – Biltema.fi

LED-polttimo auton sumuvaloihin, 10 diodia per polttimo. … LED-polttimo H1, 12/24 V. Tuotenro. 42-2010 … LED-valo H4, 12/24 V, 2 kpl.

LED-polttimo auton sumuvaloihin, 10 diodia per polttimo. Polttimossa on projektorilinssi, joka tarkentaa valon paremmin. Iskunkestävä polttimo, joka vie vähän virtaa ja kestää pitkään. Ei E-hyväksytty.

LED-polttimot CAN-bus-järjestelmään, 12 V, 4 W – Biltema.fi

Sisäänrakennetun vastuksen vuoksi auto ei anna virheilmoitusta LED-lampusta. LED-polttimot kuluttavat vähän virtaa, kestävät tärähdyksiä ja palavat pitkään.

Valovoimaisilla SMD-diodeilla varustetut LED-polttimot useimpiin CAN-bus-valonohjauksella toimiviin järjestelmiin. Sisäänrakennetun vastuksen vuoksi auto ei anna virheilmoitusta LED-lampusta. LED-polttimot kuluttavat vähän virtaa, kestävät tärähdyksiä ja palavat pitkään. Sopii seisonta- ja rekisterikilpivaloiksi sekä suuntavilkkuihin. Ei E-hyväksyntää.

LED-valot – Biltema.fi

Etsi ajoneuvoosi sopivat LED-valot. FIN Hae. LED-valot. 17 Tuotteita … LED-valo H4, 12/24 V, 2 kpl. Alennettu hinta. 5990. Aiempi hinta 6990 …

Polttimot ja polttimonkannat – Puuilo

Polttimot ja polttimonkannat | Puuilo

Led-polttimopari 12V W2,1×9,5D valkoinen. 7,95 €. Lisää ostoskoriin … C-bright led-muunnossarja H4 … Osram polttimo H4 laser night breaker.

Autosähkötarvikkeistamme polttimot ja polttimonkannat edullisesti. Useita laadukkaita vaihtoehtoja mm. Osramilta. Nopea toimitus!

Koko Suomi, Tori.fi

Carpoint ajovalon polttimo, H4-kanta … Ajovalo polttimo 12V 60/55W Osram H4 … Mtech C6 Next Gen H4 2X20W Led muutossarja.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 215ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: h4 led biltema