Biolan kompostikäymälä motonet

Käymälät ja kompostorit – Puuilo

Biolan pikakompostori 220eco tummanharmaa. 499,00 € … Biolan komposti- ja huussikuivike 40L … Biolan kompostikäymälä Eco ruskea. 589,00 €.

Biolan Kompostikäymälä

Biolan Kompostikäymälä – Biolan

Biolan Kompostikäymäläeco on on siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Lämpöeristetty rakenne sekä suoraan kompostimassan keskelle ilmaa tuova ilmakanava …

Biolan Kompostikäymälässä on suuri lämpöeristetty kompostisäiliö, jossa jätökset kompostoituvat tehokkaasti. Kompostikäymälässä voidaan kompostoida myös keittiön biojätteet.

GreenCare Puucee- ja kompostikuivike 50 l | Motonet Oy

Kuivike lisää tehokkaasti kompostin ilmavuutta, jolloin kompostoituminen tapahtuu nopeasti, siististi ja hajuttomasti.

Kuivike lisää tehokkaasti kompostin ilmavuutta, jolloin kompostoituminen tapahtuu nopeasti, siististi ja hajuttomasti.Ominaisuudet:Soveltuu…

Biolan Eco kompostikäymälä tummanharmaa – Prisma

Biolan Eco kompostikäymälä tummanharmaa | Prisma verkkokauppa

Biolan Eco kompostikäymälä tummanharmaa · Toimitusaika 2–7 arkipäivää. Toimitushinta alkaen 4,95 €. · Ilmainen palautus 14 vrk. · Ilmainen toimitus …

Biolan Eco kompostikäymälä tummanharmaa ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Kompostit ja kuivakäymälät | Karkkainen.com verkkokauppa

Kotimaiset valmistajat, kuten Biolan tai Kekkilä valmistavat laadukkaat kompostorit myös ympärivuotiseen käyttöön. Lämpöeristetty kompostori soveltuu mainiosti …

Kompostorit ja kuivakäymälät kotiin tai mökille

Kompostorit soveltuvat monipuolisesti erilaisiin kompostoinnin käyttötarkoituksiin. Lämpöeristetty kompostori soveltuu mainiosti keittiön biojätteiden ympärivuotiseen kompostointiin. Mökille tarkoitetut kompostorit sopivat taas käymälä- ja keittiöjätteiden kesäaikaiseen kompostointiin. Puutarhajätteille kannattaa hankkia taas tilavampi suomalaista säätä kestävä kompostori. Kuivakäymälät tuovat helpotusta taas mökkien vessareissuille. Kuivakäymälät ovat helppoja tyhjentää ja pitää puhtaana.

Komposti kierrättää kodin tai mökin jätteitä ekologisesti

Komposti on hyödyllinen kesämökin tai kodin apuväline. Halvimmillaan komposti voi olla säältä suojaamaton kompostikehikko, johon voi helposti laittaa ruohonleikkauksesta, rikkaruohojen kitkemisestä tai haravoimisesta kertyneet puutarhajätteet. Katettu eristämätön komposti käy samaan työhön, mutta siinä kompostin muotoilu takaa paremman ilmankierron ja edistää kompostoinnin prosessia muuttaen jätteen arvokkaaksi ja ravinnerikkaaksi mullaksi puutarhaasi.

Kotimaiset valmistajat, kuten Biolan tai Kekkilä valmistavat laadukkaat kompostorit myös ympärivuotiseen käyttöön. Lämpöeristetty kompostori soveltuu mainiosti kodin biojätteiden ympärivuotiseen kompostointiin. Tehokas ilmanvaihto, lämpömittari, säädettävät ilmaventtiilit ja kätevä tyhjennysluukku tekevät kompostin käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Mökille tarkoitettu kompostori kierrättää keittiö- tai käymäläjätteet huolettomasti kesäaikaan. Mökkikompostorin runko on lämpöeristetty ja rakenne on tiivis, mikä estää haittaeläinten pääsyn kompostiin. Mainio ilmanvaihto tehostaa kompostoitumista ja kätevä tyhjennysluukku kompostin tyhjennystä. Kompostorin mukana tulevat kanisteri ja letku helpottavat suotonesteen keräämistä talteen.

Kuivakäymälät ja kompostikäymälät helpottavat vessareissuja

Kuivakäymälät soveltuvat monenlaisiin olosuhteisiin ja ovat helppoja vaihtoehtoja jos mökissä tai talossa ei ole sähköjä. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat kuivakäymälät, jotka sopivat kaikenlaisiin olosuhteisiin, käyttäjämääriin ja budjettiinkin. Kuivikekäymälä voidaan asentaa suoraan lattiapinnalle, eikä se vaadi vesi- eikä sähköliitäntää. Pelkkä kuivikkeen käyttö riittää.

Kompostikäymälä on vastaavasti hajuton, siisti ja ekologinen käymälä, joka ei vaadi vesi- tai sähköliitäntää. Lämpöeristetyn rakenteen ansiosta komposti toimii vuoden ympäri ja tuottaa kompostia nopeasti. Siinä voidaan kompostoida helposti myös keittiön biojätteet.

Kompostikuivike ja kompostiheräte ovat kompostin tehostajia

Kompostikuivike on oleellinen osa kompostin tai kuivakäymälän toimintaa. Se sitoo hajua ja nestettä itseensä. Kompostikuivike pitää säännöllisesti käytettynä kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen.Kompostiheräte nopeuttaa taas talous- ja puutarhajätteen kompostoitumista ja parantaa syntyvän kompostimullan laatua.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy jokaiseen mökkiin tai kotiin sopiva komposti tai kuivakäymälä. Valikoimasta löydät myös perinteiset lämpöistuimet ulkohuussiin, kätevät kuivakäymälät mökille ja täysin hajuttomat pakastavat tai polttavat käymälät. Tilaa sopivat tuotteet ja tarvikkeet kätevästi kotiisi toimitettuna!

Biolan Kompostikäymälä eco, 2-laatu – 2-laatuiset käymälät

Biolan Kompostikäymälä eco, 2-laatu – 2-laatuiset käymälät – Biolan Ekoasumisen verkkokauppa

Biolan Kompostikäymälä eco 2-laatu · HUOM: 2-laatuisessa tuotteessa saattaa olla värivikoja, naarmuja yms., mutta ei mitään toimintaan vaikuttavaa. Ei takuuta.

2-laadun tuote edulliseen hintaan

Kompostikäymälä Biolan Eco tummanharmaa – K-Rauta

Oikein käytettynä Biolanin Kompostikäymälä Eco on tehokkaasti kompostoiva ja miellyttävä käyttää, ja sen tyhjennys on helppoa ja hajutonta.

Kuivakäymälä on ekologinen valinta | bauhaus.fi

Kuivakäymälä on ekologinen valinta | bauhaus.fi

Valitse mökillesi sopiva kuivakäymälä tai kompostikäymälä BAUHAUSin kattavasta valikoimasta. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja tilaa!

Kuivakäymälä sisälle ja mökille | Netrauta.fi

Tammiston Puu Espoo ja Biolan Kompostikäymälä Eco.. Biolan. PremiumPuucee-paketti 1.6m², sis. Tammiston Puu Espoo ja Biolan …

Edullinen kuivakäymälä mökille ja vapaa-ajan asunnoille Netraudasta. Mahtava valikoima. Yli 550 tuotearvostelua, keskimäärin 4.4 tähteä. Tutustu ja tilaa!

Keywords: biolan kompostikäymälä motonet