Biltema terassimatto

Automattosarja, tekstiiliä, 4 osaa. – Biltema.fi

100 % synteettistä kuitua – kulutusta kestävä ja helppohoitoinen. Karkearakenteisesta synteettisestä lateksista valmistettu alapuoli estää maton liikkumisen ja …

Automattosarja, tekstiiliä, 4 osaa.

Puutarhakalusteet ja terassikalusteet – Biltema.fi

Biltemasta löydät aurinkovarjot, riippumatot, riippumattotelineet, ruokailuryhmät ja kaiken mitä tarvitset ulkona seurusteluun.

Puutarhakalusteet tekevät pihan. Biltemasta löydät aurinkovarjot, riippumatot, riippumattotelineet, ruokailuryhmät ja kaiken mitä tarvitset ulkona seurusteluun.

Terassimatot ja parvekematot – K-Rauta

Terassimatot ja parvekematot | Terassimatto verkosta – K-Rauta

Terassimatto luo viihtyisän tunnelman terassille. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja helposti puhdistettavat terassimatot terassisi tai parvekkeesi …

Terassimatto luo viihtyisän tunnelman terassille. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja helposti puhdistettavat terassimatot terassisi tai parvekkeesi koristeeksi.

Matot ja vahakankaat – Puuilo

Matot ja vahakankaat | Puuilo

Terassimatto puolestaan tuo miellyttävää pehmeyttä ja lämpöä terassin tai parvekkeen viileälle betonille. Terassimatto on kooltaan kynnysmattoa suurempi …

Löydä meiltä kätevästi vahakankaat sekä kuramatot ja kynnysmatot – joko valmiina malleina tai metritavarana. Meillä teet ostoksesi joustavasti ja kätevästi!

Terassimatot, parvekematot & ulkomatot kestävät käyttöä – IKEA

Terassimatot, parvekematot & ulkomatot kestävät käyttöä – IKEA

Voiko parveke- tai terassimattoa käyttää sisätiloissa? Ulkomatot on tarkoitettu käytettäviksi ulkona, mutta niitä ei ole tehty yksinomaan ulkokäyttöä ajatellen.

Terassimatto ja parvekematto on ulkokäyttöön suunniteltu ulkomatto. Se kestää sadetta, aurinkoa, lunta ja likaa. Myös muovimatto. Katso tuotteet!

Matot | bauhaus.fi

Matot | bauhaus.fi

Nouto tavaratalosta. Terassimatto Atplast Green Vihreä. Alk. 1290. m². Lue lisää. Verkkokauppa. Nouto tavaratalosta. Kuramatto Atplast York Beige. Atplast.

Matot sisälle ja ulos BAUHAUSista! Laajasta mattovalikoimastamme löydät käytävämatot, kynnysmatot, muovimatot ja paljon muuta – tutustu valikoimaamme nyt!

Parveke- ja kynnysmatot – Etola

Parveke- ja kynnysmatot • Etola

Parveke- ja kynnysmatot. Etusivu / Siivous / Siivous / Parveke- ja kynnysmatot. Suodata. Näytetään kaikki 78 tulosta.

Pehmeät matot koko kotiin – Rusta

Matot – Rusta

Tavaratalojemme valikoimassa on 240 mattoa eri kokoina ja materiaaleina. Meillä on kaikkea helppohoitoisista niinimatoista ja sisal-look-malleista pehmeisiin ja …

Matto on yksi kodin tärkeimmistä sisustusyksityiskohdista, ja se auttaa luomaan sekä lämpöä että yksilöllistä tyyliä. Rustan laajassa mattovalikoimass…

Dry Step Termomatto | Karkkainen.com verkkokauppa

Dry Step Termomatto. Suomalainen DryStep termomatto on patentoitu huippuluokan terassimatto, joka antaa kylmille lattiapinnoille aivan uudenlaista mukavuutta.

Patentoitu Dry-Step® Termomatto on 100% kotimainen tuote.

Dry Step® Termomaton tärkeimpiä ominaisuuksia on lämmöneristävyys, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus. Termomatto on kylmien lattioiden pelastus! Erityisesti lasitetuille parvekkeille suunniteltuna se on täysin omassa sarjassa painiva lämmöneristäjä. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänä.

Dry-Step® Termomaton pintamateriaalina on kestävää, miellyttävän tuntuista sekä helposti puhtaana pidettävää neulehuopaa. Pintamatto on lisäksi paloturvallinen ja itsestään sammuva. Termomatto helposti puhtaana pidettävä. Se voidaan imuroida, harjata puhtaaksi sekä pestä myös vedellä.

Dry-Step® Termomaton alapohjan reikäkuviointi toimii hengittävästi, joten matto sopii erinomaisesti myön maalatuille pinnoille. Maton epätasaiseksi tehty alapinta pitää maton irrallaan lattiapinnasta, joka parantaa tuulettumista ja kuivumista. Dry-Step® Termomatolla on myös erinomaiset akustiset ominaisuudet, joten se on hyvä valinta kaikuisille terasseille ja parvekkeille.

  • Tuote on metritavarana tilattava
  • Maton leveys 100 cm
  • Värit: vaaleanharmaa 707, keskiharmaa 710, tummanharmaa 907

Dry Step Termomatto voi kutistua ääriolosuhteiden vaikutuksesta n. 3-4 prosenttia, kutistumiseen vaikuttaa sääolosuhteet. Kutistuminen on harvinaista.

Den patenterade Dry-Step® Termomatto är en 100 % inhemsk produkt.

De viktigaste egenskaperna hos Dry Step® Termomat är värmeisolering, andningsförmåga, rengöringsförmåga, lätthet och flexibilitet. Termomattan är räddningen för kalla golv! Speciellt designad för inglasade balkonger är det en värmeisolator som konkurrerar i sin egen serie. Mattans isoleringsbas är en speciell cellplast som andas som effektivt förhindrar kyla. Oavsett förhållandena absorberar inte termatplast med slutna celler fukt och håller ytan varm.

Dry-Step® Termomats ytmaterial är slitstark, behaglig och lättstädad stickad filt. Ytmattan är dessutom brandsäker och självsläckande. Termomattan är lätt att hålla ren. Den kan dammsugas, borstas ren och även tvättas med vatten.

Hålmönstret på botten av Dry-Step® Termomat andas, så mattan är utmärkt för målade ytor. Den ojämna nedre ytan på mattan håller mattan fri från golvytan, vilket förbättrar ventilationen och uttorkningen. Dry-Step® Termomato har också utmärkta akustiska egenskaper, vilket gör den till ett bra val för ekoiska terrasser och balkonger.

  • Produkten ska beställas på metervara
  • Mattans bredd är 100 cm
  • Färger: ljusgrå 707, mellangrå 710, mörkgrå 907

Dry Step Termomatto kan krympa ca 3-4 procent under påverkan av extrema förhållanden, krympningen påverkas av väderförhållanden. Krympning är sällsynt.

The patented Dry-Step® Termomatto is a 100% domestic product.

The most important properties of Dry Step® Termomat are thermal insulation, breathability, cleanability, lightness and flexibility. The thermal mat is the salvation of cold floors! Especially designed for glazed balconies, it is a heat insulator that competes in its own series. The insulation base of the mat is a breathable special cellular plastic that effectively prevents the cold. Whatever the conditions, thermomat closed-cell plastic does not absorb moisture and keeps the surface warm.

Dry-Step® Termomat's surface material is durable, pleasant-feeling and easy-to-clean knit felt. The surface mat is also fire-resistant and self-extinguishing. The thermal mat is easy to keep clean. It can be vacuumed, brushed clean and also washed with water.

The hole pattern on the bottom of the Dry-Step® Termomat is breathable, so the mat is excellent for painted surfaces. The uneven lower surface of the carpet keeps the carpet separate from t

Keywords: biltema terassimatto, terassimatto biltema