Biltema nitriilikäsine

Nitriilikäsineet ja lateksihanskat – Biltema.fi

Vahva nitriilikäsine, koko 8 (M) · Koko:8 · Lukum:50 kpl.

Vahva nitriilikäsine – Biltema.fi

Elintarvikehyväksytyt kertakäyttökäsineet nitriiliä.

Vahva nitriilikäsine

Kertakäyttökäsine nitriili, 100 kpl – Biltema.fi

Ohuet ja taipuisat nitriilikäsineet kertakäyttöön. Tutkimuskäsineillä on CE-merkintä ja lääketieteellinen hyväksyntä, ja ne sopivat näytteenottoon, …

Elintarvikehyväksytyt kertakäyttökäsineet nitriiliä. Sopii ruoanlaittoon, astioiden pesuun, siivoukseen, vaipanvaihtoon jne. Ei sisällä lateksia, puuteroimaton.

Nitriilikäsine, 100 kpl – Biltema.fi

Vahva nitriilikäsine. alkaen. 1890. Vahva nitriilikäsine · Näytä tuotteet · Työkäsine 647. alkaen. 350. Työkäsine 647 · Näytä tuotteet.

Ohuet ja taipuisat nitriilikäsineet kertakäyttöön. Tutkimuskäsineillä on CE-merkintä ja lääketieteellinen hyväksyntä, ja ne sopivat näytteenottoon, tutkimukseen, hoitamiseen jne. Käsineet soveltuvat myös puhdistukseen, kemikaalien käsittelyyn, ruoan kanssa työskentelyyn jne. Ei sisällä lateksia, puuteroimaton.

Kemikaalinsuojakäsine nitriili 513 – Biltema.fi

Kemikaalinsuojakäsine nitriili 513

Vinyylikäsine elintarvikkeille, 100 kpl – Biltema.fi

Elintarvikehyväksytty, puuteroimaton kertakäyttökäsine. Sininen. 100 kpl. Ei sisällä ftalaatteja (pehmentimiä, esim. DEHP). Ei sisällä lateksia. Soveltuu kaikkien ei-rasvaisten elintarvikkeiden käsittelyyn (esim. hedelmät, vihannekset jne.). Ei sovellu rasvaisten elintarvikkeiden käsittelyyn (esim. lihan, kalan, voin jne.). Paino, käsine: 4,5 g.

Teline kertakäyttökäsineille – Biltema.fi

Telineellä saat kertakäyttökäsineet nopeasti järjestykseen. Pleksistä valmistettuun telineeseen mahtuu yksi pakkaus kertakäyttökäsineitä.

Teline kertakäyttökäsineille – Biltema.fi

Teline kertakäyttökäsineille

Työhanskat turvalliseen työskentelyyn – Biltema.fi

Suojele käsiäsi käyttämällä työhanskoja. Meiltä löydät yli 40 mallia erilaisia työkäsineitä eri käyttötarkoituksiin.

Keywords: biltema nitriilikäsine