Biltema levypaino

Levypaino – Biltema.fi

Levypainot sopivat kaikkiin levytankoihin, joiden läpimitta on 3 cm. Sellaisia ovat esimerkiksi levytanko 14-972 ja mutkatanko 14-966.

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin tarvitset varmaankin myös lisää levypainoja. Levytankoihin Levypainot sopivat kaikkiin levytankoihin, joiden läpimitta on 3 cm. Sellaisia ovat esimerkiksi levytanko 14-972 ja mutkatanko 14-966. Monipuoliseen harjoitteluun Levypainoa voi käyttää välineenä myös monenlaisissa muissa harjoituksissa. Voit tehdä esimerkiksi hauiksen ojentajaharjoituksia ottamalla kiinni levypainosta ja taivuttamalla kädet pään taakse, istumaannousuja ja muita vatsalihasliikkeitä sekä jalkakyykkyjä levypaino käsissäsi tai selännousuja levypainoa ylimääräisenä painona käyttäen. Levypainot soveltuvat kaikentasoisille käyttäjille. Myydään kappaleittain!

Levytankosarja, 20,5 kg – Biltema.fi

Niistä voit rakentaa levytangon, jonka paino on juuri oikea sinulle tai tekemääsi harjoitukseen. Voit hankkia myös lisää levypainoja sekä treenipenkin.

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin kannattaa hankkia harjoitusvälineeksi myös monipuolinen levytanko. Treeniä koko keholle Levytankoharjoittelu on tehokas tapa kehittää voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit tehdä esimerkiksi maastavetoja, penkkipunnerruksia, hauiskääntöjä, jalkakyykkyjä ja soutuliikettä.  Säädä painoja itse Levytankosarjaan kuuluu tanko uritetulla otepinnalla, kuusi vakaata levypainoa ja kaksi tähtilukkoa. Niistä voit rakentaa levytangon, jonka paino on juuri oikea sinulle tai tekemääsi harjoitukseen. Voit hankkia myös lisää levypainoja sekä treenipenkin. Levytanko soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Voimaharjoittelu – Biltema.fi

Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen voimatreeniin kotona ja hyvällä säällä vaikka ulkona!

Voimaharjoittelu auttaa voimaan hyvin monella eri tavalla: se antaa energiaa ja nukut paremmin, ja lisäksi lihaksesi kasvavat ja saat voimaa. Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen treeniin!

Mutkatanko – Biltema.fi

Levypainot myydään erikseen, mutta kun ne on ostettu, voit tehdä tangosta juuri niin painavan kuin sinä tai harjoituksesi vaatii.

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Sinne kannattaa varmasti hankkia välineeksi myös mutkatanko. Hauisten ja ojentajien harjoittaminen Mutkatankoa käytetään hauis- ja ojentajalihasten treenaamiseen. Mutkatangon taivutukset tarjoavat useita otemahdollisuuksia ja säästävät myös ranteita treenien aikana.  Säädä painoja itse Mutkatanko on kromattu, ja sen uritetuista kädensijoista saa hyvän otteen. Mukana kaksi tähtilukkoa. Levypainot myydään erikseen, mutta kun ne on ostettu, voit tehdä tangosta juuri niin painavan kuin sinä tai harjoituksesi vaatii. Mutkatankoa voi käyttää myös treenipenkin kanssa. Mutkatanko soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Käsipainosarja 13,8 kg – Biltema.fi

Rakennettavan käsipainosarjan mukana toimitetaan kaksi kromattua käsipainotankoa kuvioidulla otepinnalla, kaksitoista kestävää painolevyä ja neljä tähtilukkoa.

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Säädettävä treenipaino Rakennettavan käsipainosarjan mukana toimitetaan kaksi kromattua käsipainotankoa kuvioidulla otepinnalla, kaksitoista kestävää painolevyä ja neljä tähtilukkoa. Niiden avulla voit rakentaa turvakäsipainot juuri sinulle tai tehtävään harjoitukseen sopivalla painolla. Helppo ottaa mukaan Käsipainosarja on pakattu kätevään laukkuun. Siksi se on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Voit siis jatkaa treenausta hotellihuoneessa ja kesämökillä. Sarja soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Käsipaino, 10,8 kg – Biltema.fi

Maksimipaino on 30 kg, 15 kg käsipainon kummallekin puolella. Käsipaino soveltuu kaikentasoisille käyttäjille. Tanko sopii levypainoihin, joiden keskireikä on …

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Säädä painoja itse Koottavaan käsipainoon kuuluu kromattu käsipainotanko uritetulla otteella, kuusi vakaata levypainoa ja kaksi tähtilukkoa. Niiden avulla voit koota turvallisen käsipainon, jonka paino on juuri oikea sinulle tai tekemääsi harjoitukseen. Maksimipaino on 30 kg, 15 kg käsipainon kummallekin puolella. Käsipaino soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Käsipaino, 2 kpl – Biltema.fi

Käsipaino, 1 kg, 2 kpl. 14-747. Paino:1 kg; Pituus:14.6 cm; Leveys:5.9 cm; Korkeus:5.3 cm. Tuotetta on varastossa seuraavissa 18 tavaratalossa.

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Kasvattaa lihaksia Yleisen myytin mukaan lihakset saa kasvamaan vain suurien painojen avulla. Ratkaisevaa kuitenkin on toistojen määrä. Maitohapon kertyminen lihaksiin saa ne tuntumaan väsyneiltä. Ja juuri tämä mekanismi laukaisee lihasten kasvamisen. Käsipainot soveltuvat kaikentasoisille käyttäjille.

Rannepaino, 1 kg, 2 kpl – Biltema.fi

Rannepainot ovat one size -mallia ja suljetaan ja säädetään ranteisiin sopiviksi kätevän tarranauhan avulla. Painoissa on myös mukavat peukaloaukot. Jos kaipaat …

Rannepainoilla lisäät kätevästi vastusta ja energiankulutusta sekä vahvistat käsilihaksia juoksulenkillä, kävelyllä tai kaikenlaisten voimatreenien yhteydessä. Painot soveltuvat myös kunto- ja kuntoutusharjoitteluun. Säädettävä tiukkuus Rannepainot ovat one size -mallia ja suljetaan ja säädetään ranteisiin sopiviksi kätevän tarranauhan avulla. Painoissa on myös mukavat peukaloaukot.  Jos kaipaat treeneihin vielä lisää tehoa, käytä myös nilkkapainoja.

Treenipenkki – Biltema.fi

… mutta paljon on myös liikkeitä, joita varten välineistöä on täydennettävä esimerkiksi levytangolla, levypainoilla sekä käsipainoilla.

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin treenipenkki on viisas valinta, sillä se helpottaa näppärästi monien tulevien treeniliikkeittesi suorittamista. Treeniä koko keholle Treenipenkkiä voi käyttää monella tavalla. Ensimmäinen käyttötarkoitus on tietenkin penkkipunnerrus, mutta penkissä voi suorittaa myös erilaisia selkä- ja vatsalihasliikkeitä ja treenata käsi- ja olkavarsia sekä pakaroita, jalkoja ja reisiä. Osaan treeniliikkeistä tarvitset vain oman kehosi, mutta paljon on myös liikkeitä, joita varten välineistöä on täydennettävä esimerkiksi levytangolla, levypainoilla sekä käsipainoilla. Niitä saat meiltä lisätarvikkeita.  Säädettävä selkänoja Treenipenkissä on taittuva selkänoja. Sen ansiosta voit säätää penkkiä helposti kunkin liikkeen mukaan. (Selkänojan paksuus on 4 cm, pehmuste 2,9 cm mukaan lukien). Treenipenkki soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Keywords: biltema levypaino