Biltema akku

Akut – Biltema.fi

Akut. Auton akkujen osto-opas – varmista, että auto käynnistyy aina tarvittaessa. Auton akut ovat kulutustarvikkeita, jotka kuluvat vähitellen riippumatta siitä …

Auton akkujen osto-opas – varmista, että auto käynnistyy aina tarvittaessa Auton akut ovat kulutustarvikkeita, jotka kuluvat vähitellen riippumatta siitä, kuinka paljon tai kuinka vähän autoa käytetään. Useimmat ihmiset huomaavat, että auton akku on vaihdettava, kun se menettää varastointikapasit…

Akut, akkulaturit ja tarvikkeet – Biltema.fi

Auton akun kunto kannattaa tarkistaa tasaisin väliajoin.

Auton akun kunto kannattaa tarkistaa tasaisin väliajoin. Meidän valikoimastamme löydät edulliset käynnistysakut henkilöautoihin, kuorma-autoihin sekä traktoreihin kuin myös vapaa-ajanakut esimerkiksi veneisiin, asuntovaunuihin ja ruohonleikkureihin.  

AGM-akkuja useimpiin autoihin – Löydät ne täältä – Biltema.fi

Löydät kaikki Bilteman myymät nykyaikaiset AGM-akut verkkokaupastamme.

Löydät kaikki Bilteman myymät nykyaikaiset AGM-akut verkkokaupastamme. AGM-tekniikka merkitsee muun muassa pidempää käyttöikää ja turvallisempaa toimintaa.

Vapaa-ajan akut – Biltema.fi

Etsitkö vapaa-ajan akkua veneeseen? Tai ehkä matkailuautoosi?

Etsitkö vapaa-ajan akkua veneeseen? Tai ehkä matkailuautoosi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Valikoimassamme on luotettavia, huoltovapaita ja tehokkaita vapaa-ajan akkuja, jotka kestävät monia käyttösyklejä ja joilla on useita erilaisia käyttökohteita. 

SMF Käynnistysakku, 12 V, 135 Ah – Biltema.fi

Tiivis ja huoltovapaa akku kuorma-autoihin ja traktoreihin.

Tiivis ja huoltovapaa akku kuorma-autoihin ja traktoreihin. Toimii kalsium/kalsium-tekniikalla. Akku on pitkäikäinen ja aidosti huoltovapaa. Lataus kestää pidempään kuin perinteisessä akussa. Latausilmaisin näyttää akun tilan. Erikoistuuletus vähentää höyryjen ulosvuotamisvaaraa. Voidaan asentaa vinoon (enintään 45 asteen kulmaan) ilman suurta happovuodon vaaraa. Palosuojattu. Kestää tärinää ja iskuja erittäin hyvin. Kuori on vahvistettua polypropeenia ja palosuojattu. Integroidun kahvan ansiosta akkua on helppo käsitellä.

Moottoripyörän akut – Biltema.fi

109,-. MP-akku AGM, 12 V, 20 Ah, 175 x 87 x 155 mm. 80-231.

Vapaa-ajan akku, 12 V, 100 Ah – Biltema.fi

Aurinkokenno, tuulivoima ja vapaa-aika Tehokas käyttövarma ja huoltovapaa …

Aurinkokenno, tuulivoima ja vapaa-aika Tehokas käyttövarma ja huoltovapaa akku paljon energiaa tarvitseville sähkölaitteille.  Soveltuu mainiosti käytettäväksi yhdessä aurinkokennojen ja tuuligeneraattorien kanssa. Täyttää akulle veneessä, asuntoautossa ja asuntovaunussa asetettavat tiukat vaatimukset. Erittäin käyttövarma akku kestää useita lataus- ja purkamiskertoja. Ottaa latauksen hyvin vastaan, syväpurkautuu tehokkaasti.  Pitkä käyttöikä: akku kestää 450 – 500 oikein tehtyä latausjaksoa, kun lataus puretaan puoleen akun kapasiteetista (25°C). Voidaan asentaa vinoon (enintään 45 asteen kulmaan), sillä happovuodon vaara on vain vähäinen. Sisäänrakennettu palamissuoja. Napaisuus: Marin Twin (2 pyöreää ja 2 kierteillä varustettua napaa). Kuori vahvistettua polypropeenia.

AGM-akut – Biltema.fi

AGM-akut · MP-akku AGM, 12 V, 30 Ah, 169 x 131 x 174. 129,-. MP-akku AGM, 12 V, …

Lyijyakut, 6 V, 12 Ah, 151 x 50 x 95 mm – Biltema.fi

Siksi jaksottaisessa käytössä syötettävä latausvirta ei saa olla yli 30 % akun …

Soveltuvat sekä jaksotaiseen käyttöön että valmiustilakäyttöön. Venttiilisäätöisiä, eivät kaipaa huoltoa. Kuori mustaa kovamuovia. Taskulamppuihin, leluihin, ruohonleikkureihin, hätävalaistukseen, hälytysjärjestelmiin, sähköaitoihin, rehunlevittimiin, kassajärjestelmiin jne. Ladataan tavallisella auton tai moottoripyörän akun laturilla 6 V/12 V, ks. suosilteltu enimmäislatausvirta. Jaksottainen tai ylläpitolataus Jaksottaista latausta käytetään, kun akku on suurille tehoille. Tällaisissa tapauksissa akku ladataan uudelleen heti yhden käyttökerran jälkeen. Ylläpitolataus on suhteellisen heikko ja pitkä lataus, jota käytetään silloin, kun akkua käytetään varsinaiseen virransyöttöön sähkökatkosten yhteydessä. Käyttöikä tämäntyyppisessä käytössä on 3-5 vuotta. Latausjännitteen on oltava hieman akun nimellisjännitettä korkeampi. Lyijyakut vaativat aikaa latauksen vastaanottamiseksi. Siksi jaksottaisessa käytössä syötettävä latausvirta ei saa olla yli 30 % akun kapasiteetista, joka ilmoitetaan ampeeritunteina (Ah). Jatkuvasti latausta vastaanottavat lyijyakut, jotta ne olisivat käyttövalmiita hätätilanteessa, ladataan latausvirralla, joka on 5 % akun kapasiteetista. Alhaisessa lämpötilassa latausaikaa on pidennettävä. Purkautuminen Lyijyakut soveltuvat voimakkaisiin, lyhytkestoisiin purkauksiin. Jatkuva virranotto ei saa olla yli kolme kertaa kapasiteetti, mutta lyijyakku kestää 15 kertaa oman kapasiteettinsa hieman alle viiden sekunnin ajan.

Keywords: biltema akku, akku biltema, biltema akut, biltema käynnistysakku