Aino sepon mies

Aino Seppo – Wikipedia

Aino Seppo – Wikipedia

Hänet on kiinnitetty Helsingin kaupunginteatteriin. Teatteritöiden lisäksi hänet tunnetaan erityisesti useista televisio- ja elokuvarooleista. Aino Seppo.

Esko Salmisen Aino-vaimo hoiti miehensä … – Ilta-Sanomat

Esko Salmisen Aino-vaimo hoiti miehensä nuoruudenrakastettua loppuun asti – Esko ylistää Ainon empatiakykyä – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

24.2.2021 — Esko Salmisen ja Aino Sepon uusperheessä on yhteensä neljä aikuista lasta: Salmisen Kristo-poika ja Kreeta-tytär sekä Ainon tytär Saara.

Näyttelijä Esko Salminen on oivaltanut, että täydellinen luottamus rakkaudessa ei tee elämästä tylsää. Vaimossaan Aino Sepossa hän harmittelee vain yhtä asiaa: – En tahdo löytää hänestä mitään virhettä.

Tällainen on Esko Salmisen, 80, ja Aino Sepon, 62 … – Iltalehti

1.5.2021 — Kun Aino Seppo tapasi 18 vuotta vanhemman Esko Salmisen, suuri rakkaustarina sai alkunsa – arki toi odottamattomia haasteita.

Aino Seppo suhteestaan Esko Salmiseen: “Minä ihastuin …

Aino Seppo suhteestaan Esko Salmiseen: “Minä ihastuin ensin ja enemmän” – Seura.fi

19.11.2015 — Aino Seppo · Syntynyt 26. toukokuuta 1958 Helsingissä. · Näyttelijä. · Asuu Helsingissä. · Naimisissa Esko Salmisen kanssa. Tytär Sonja Esko …

Näyttelijäpari Aino Seppo ja Esko Salminen aloittivat suhteensa varovasti, koska molemmat olivat pettyneet rakkauteen.

Upea näyttelijäpari! Aino Seppo ja Esko Salminen tunnustavat …

Upea näyttelijäpari! Aino Seppo ja Esko Salminen tunnustavat parisuhteensa kivijalan: “Toista ei voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä” – Seura.fi

22.3.2018 — Kun Aino Seppo ja Esko Salminen tutustuivat, molemmat olivat vielä haavoilla edellisen suhteen jäljiltä. Kumpikaan ei kokenut olevansa …

Kun Aino Seppo ja Esko Salminen tutustuivat, molemmat olivat vielä haavoilla edellisen suhteen jäljiltä. Kumpikaan ei kokenut olevansa valmis uuteen suhteeseen. Silti he rakastuivat toisiinsa.

Aino Sepon ja Esko Salmisen tytär toipui aivokasvaimesta

Aino Sepon ja Esko Salmisen tytär toipui aivokasvaimesta: ”Kaikki on nyt hyvin!” | Seiska

25.8.2019 — Näyttelijä Aino Seppo, 61, nautti kesästä saaressa aviomiehensä, … Miehen kanssa on kiva tehdä töitä, koska hän on hyvä näyttelijä, Aino …

Esko Salmisen ja Aino Sepon mökki sijaitsee keskellä idylliä

Esko Salmisen ja Aino Sepon mökki sijaitsee keskellä idylliä – kuvat piilopirtistä! | Seiska

1.7.2016 — Näyttelijälegenda Esko Salminen, 75, ja hänen puolisonsa, näyttelijä Aino Seppo, 58, ovat viihtyneet yhdessä 1980-luvun lopulta saakka.

Aino Seppo: “Miksi kiltteys ja tyhmyys sotketaan keskenään?”

Aino Seppo: “Miksi kiltteys ja tyhmyys sotketaan keskenään?” | Apu

18.6.2019 — Aino Seppo auttaa, pyörittää arkea, on koko suvun ja ystäväpiirin … Heissä on ihan muitakin ihmisiä kuin miehiä isojen firmojen johdossa.

Aino Seppo auttaa, pyörittää arkea, on koko suvun ja ystäväpiirin tukipilari. Kun tytär sairastui vakavasti, hän huomasi, että välittäminen on vastavuoroista.

Aino Seppo arjestaan näyttelijäpariskunnan kotona – YLE

Aino Seppo arjestaan näyttelijäpariskunnan kotona: “Meillä puhutaan kuitenkin aina töistä“ | Puoli seitsemän | yle.fi

28.2.2018 — Aino Sepon ja Esko Salmisen kotona puhutaan näyttelemisestä. … kohdalla vanheneminen alkaa vaikuttaa miehiä nopeammin rooleihin.

Aino Sepon ja Esko Salmisen kotona puhutaan näyttelemisestä

Keywords: aino sepon mies