2k lakka biltema

Kirkas lakka Bilteman paikkausmaalille, 400 ml

Kirkas lakka Bilteman paikkausmaalille, 400 ml – Biltema.fi

Bilteman paikkausmaalin päällemaalaamiseen. Antaa lakatulle pinnalle korkealaatuisen viimeistelyn ja ylivoimaisen kestävyyden. 400 ml. HUOMIO:.

Kirkas lakka Bilteman paikkausmaalille, 400 ml

2-komponenttinen polyuretaanilakka, 1 L – Biltema.fi

Kiiltävä kirkas 2-komponenttinen PU-lakka puulle, vanerille, lasikuidulle ja epoksille. Kestää meriympäristössä erittäin hyvin.

2-komponenttinen polyuretaanilakka, 1 L

Lattiamaali 2K, kirkaslakka – Biltema.fi

Lattiamaali 2K, kirkaslakka · Luo koristeellinen ja erittäin kestävä betonilattia! · Värilliset koristehiutaleet koristeena ja kirkas lakka lisäävät …

Luo koristeellinen ja erittäin kestävä betonilattia! Järjestelmän, jonka tuotteet antavat sekä yksinään että yhdistelminä koristeellisen ilmeen betonilattioille. Lattiamaalijärjestelmä koostuu vesiohenteisesta epoksipohjaisesta 2-komponenttisesta lakkamaalista, joka on tarkoitettu ensisijaisesti betonilattioille, mutta soveltuu myös puulattioille ja kuitulevyille hyvien diffuusio-ominaisuuksiensa ansiosta. Tuotetta suositellaan kevyesti liikennöityihin asuminen, harrastus autotalli ja teollisuustiloihin. Värilliset koristehiutaleet koristeena ja kirkas lakka lisäävät kulutuskestävyyttä Lattian koristeellisuutta voi lisätä värihiutaleiden avulla. Maalaa lattia haluamallasi maalisävyllä ja sirottele värihiutaleet märän maalin päälle makusi mukaan. Levitä pinnalle lopuksi kulutusta kestävä kirkas lakka. Ominaisuudet Saumaton, hygieeninen pinta Helppo pitää puhtaana Hyvä kemikaalinkestävyys Suojaa naarmuilta ja kulumiselta erittäin hyvin Helppokäyttöinen Käyttöohje HUOM! Käytä suojakäsineitä ja suojalaseja. Varmista, että tilassa on hyvä ilmanvaihto niin, että levitetty pinnoite kuivuu ennen kovettumista. Mikäli ilmankosteus on yli 85 %, pinnasta voi tulla himmeä ja läikikäs. Käytä sekoitettu materiaali 1 tunnin kuluessa. Esikäsittely – lakka Sammuta kaikki lattialämmitys. Poista lika ja epäpuhtaudet huolellisesti. Puhdistuksessa kannattaa käyttää sopivaa pesuainetta, siivouskonetta ja pesulaikkaa sekä märkäpölyimuria. Jos pinnassa on vanha lakkakerros, hio se karheaksi ja poista irtonaiset osat huolellisesti. Sekoitussuhde 1 osaa komponenttia A ja 1 osaa komponenttia B, painon mukaan.  Pienet määrät, maks. 1 kg: sekoita käsin (kulmikkaalla sekoituskepillä).  Yli 1 kg: sekoita konesekoittimella tai hitaalla poralla ja sopivalla, piennopeuksiseen porakoneeseen kiinnitetyllä sekoittimella. Käytä roiskesuojausta. HUOM! Varmista, että maali on sekoitettu hyvin, jotta saavutetaan asianmukainen kovettuminen ja toiminta. Levittäminen Levitä kaksi kerrosta siveltimellä tai telalla. On tärkeää, että lakka levittyy tasaisesti ja ohuena kerroksena. Jos lakkaa on liikaa, vaarana on veden jääminen aineen sisään. Käytä aina korkeintaan 125 g/m2 = 8 m2/kg; älä levitä uutta märkää kerrosta märän lakan päälle. Hiutaleet ja lakat Värihiutaleet: Sirottele värihiutaleet kovettumattoman materiaalin päälle heti toisen kerroksen levittämisen jälkeen. Kirkaslakka Levitetään maalaamisen ja mahdollisten värihiutaleitten levittämisen jälkeen. Levitä maalia kaksi kerrosta.

Spraymaali, kirkas lakka – Biltema.fi

Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä askartelumaalien kanssa. Käyttöohje: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä …

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona. Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. Soveltuu harrastus/käsityöt useimmille pinnoille. Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan pohjamaalausta. Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä askartelumaalien kanssa. Käyttöohje: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Puutteellinen ilmanvaihto voi johtaa räjähdysherkkien yhdistelmien muodostumiseen. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti. Sisältää: asetoni, n-butyyliasetaattiVOC max: Puhdista pinta huolellisesti. Hio märkähiomapaperilla. Ravista hyvin ennen käyttämistä. Tölkki on säilytettävä noin 20 asteen lämpötilassa. Ruiskutusetäisyys n. 25 cm. Ruiskuta useita ohuita kerroksia. Tarvittaessa käännä suuttimen etummaista (keltaista) osaa, jotta voit levittää pystysuoria kerroksia. Odota 2–3 minuuttia kerrosten välillä. Käyttämisen jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja puhalla venttiili puhtaaksi.

Spraymaali, vasaralakka – Biltema.fi

Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä askartelumaalien … Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. … Lattiamaali 2K, kirkaslakka.

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona. Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. Soveltuu harrastus/käsityöt useimmille pinnoille. Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan pohjamaalausta. Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä askartelumaalien kanssa. Käyttöohje: Puhdista pinta huolellisesti. Hio märkähiomapaperilla. Ravista hyvin ennen käyttämistä. Tölkki on säilytettävä noin 20 asteen lämpötilassa. Ruiskutusetäisyys n. 25 cm. Ruiskuta useita ohuita kerroksia. Tarvittaessa käännä suuttimen etummaista (keltaista) osaa, jotta voit levittää pystysuoria kerroksia. Odota 2–3 minuuttia kerrosten välillä. Käyttämisen jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja puhalla venttiili puhtaaksi.

Mikrosementti, pintalakka, 1 kg – Biltema.fi

Tuote on osa Bilteman täydellistä mikrosementtituotteiden järjestelmää; ei saa käyttää erikseen. … Mikrosementti, pintalakka, 1 kg. Tuotenro. 36-1986.

HUOM! Tuote on osa Bilteman täydellistä mikrosementtituotteiden järjestelmää; ei saa käyttää erikseen. Muodostaa sileän ja värittömän pinnan, jonka lujuus ja kestävyys on erittäin hyvä. UV-suojattu. Vesipohjainen. 2-komponenttinen. Polyuretaania. Sisäkäyttöön. Ammattikäyttöön. Käyttöohje Varmista, että pinta on vakaa, kuiva ja puhdistettu. Ravista pullo huolellisesti ja sekoita astiassa 5 osaa komponenttia A ja 1 osaa komponenttia B, lisää vettä 10 % kokonaismäärästä. Esimerkki: 5 osaa A + 1 osa B + 0,6 osaa vettä. Sekoita huolellisesti ja anna seoksen levätä 10 minuuttia; sekoita sitten uudelleen. Levitä telalla (8 mm). Odota 4 tuntia ja levitä uusi kerros. Älä levitä pintalakkaa liikaa, ettei pinnalle muodostu valumia. HUOM! Älä levitä voimakkaassa auringonpaisteessa tai märissä olosuhteissa.

Kromihopea, 400 ml – Biltema.fi

Kirkaslakka Bilteman parannusmaalille, 400 ml … Spraymaali, kiiltävä, kirkas lakka … Lattiamaali 2K, kirkaslakka.

Nopeasti kuivuva maali, jättää kromia muistuttavan pinnan. Soveltuu maalatulle ja maalaamattomalle puulle ja metallille, toimii omana pohjusteenaan. Ei voi lakata. Tarkoitettu vain koristekäyttöön. Ei kestä koskettelua. Ei sovellu vanteisiin.

Venemaalit ja venelakat – Biltema.fi

Bilteman venemaalivalikoimasta löydät oikeat tuotteet niin rannikkoalueille kuin sisävesillekin. … Sisustuslakka, 330 ml.

Bilteman venemaalivalikoimasta löydät oikeat tuotteet niin rannikkoalueille kuin sisävesillekin. Valikoimastamme saat myös venelakat, maalipohjusteet ja ohenteet sekä puuosien pohjusteaineet.

Synteettinen vernissa – Biltema.fi

Lattiamaali 2K, kirkaslakka. 36-1976. Lattiamaali 2,7 litraa. alk.

Synteettinen vernissa

Keywords: 2k lakka biltema